Ecemaydemir Merhabalar öncelikle bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun Rabbim evlatlarımızı korusun. doktorumuz 7. Ayda menenjit aşısının ilk dozunun yapılacağını söyledi önceden 2-3 yaşta yapılıyormuş yaptıran veya bileğisin olan varmı ?
YDE Ecemaydemir bahsettiğiniz bexsero ve nimerix sanırım. Bizde 5.ayda yaptıracağız. Belki bilgisi olan vardır diye yazmak istedim.
morsevenfilolog Ecemaydemir Biz 7. ayda Bexsero’yu yaptırdık. 10 ve 13. aylarda yine yaptıracağız. Yine 7. ayda Menveo(nimenrix ile eşdeğer olan aşı) yaptırdık. 13. Ayda ikinci dozunu olacak.
Ecemaydemir YDE evet biri bexora diğerini hatırlamadığım için tam emin değilim doktormu5. Ay dedi yani bebeğinizin beşinci ayı
YDE Ecemaydemir evet aslında 3. Ve 5. Ayda yaptırıcaktık bu korona muhabbetinden ateşlenir hastaneye götüremeyiz falan diye korktuk yaptırmadık. Şimdi 5 ve 7 de yapalım diyor doktorumuz öncesinde de araştır dedi. Kendisiyle de konuştum baya ama ısrarla iyice araştır içine sinsin falan diyince acaba biraz daha büyüyünce mi yaptırsam çok mu küçük demeye başladım.