Alinaninannesi pandemi hastanesi olmayan çocuk doktoru tavsiyesi istiyorum . Whatsapp üzerinden yA da telefonla ulaşabileceğimiz düzenli takip yapan önerebilceğiniz bi doktor varsa muayene ücreti ile beraber yazar mısınız ?
GUBILIK Alinaninannesi uzun zamandır takıpteyim. Arastırın isterseniz. https://instagram.com/hekimanne?igshid=db0iq8r18pkk
Flzkryr Alinaninannesi Görkem Astarcıoğlu(Hekimanne) instagramdan ilgilenebilirsiniz. Ailemin yanında İzmirde olduğum dönemde kızımı götürmüştüm. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Kendi kliniğinde bakıyor hastalarına. Gittikten bi kaç gun sonra kızım rahatsızlandı kliniği aradım doktor hanım cıkmıs olmasına ragmen asstanı numarasını verdı anında ulastm. Kendısı telefonda baya konusup rahatlamıstı benı. Ertesı gun sabah bebıs nasıl dıye kendı yazmıştı. Çok hosuma gtmıstı. Muayane ucretı 250 tl idi. Tavsıye ederım 🐣
snyyy44 mrh ben de bebegimi izmir gozde hastanesine goturuyorum doktorumdan cokta memnunum dr umran hnm muayene ucreti 45tl
Singlemom Flzkryr ben hamileyken kitabını okumuştum baya iyiydi.aynı şehirde olsak bende giderdim kesinlikle
Flzkryr Singlemom Bizde İzmirde bulunduğumuz dönemlerde bi şikayetımız olursa kendisine gitmeye devam edıcez 🥰 Çok tatlı gerçekten 💗