Aryasare sedayt Dolapta bekletiyorum vermeden bikaç saat önce çıkarıyorum oda sıcaklıgına gelince veriyorum aç tok farketmiyo, genelde öğleden sonra veriyorum tok oluyo cogu zaman
AybeK sedayt bana eczacı aç karına ver ve verdikten bi yarım saat sonra emzir demişti bende öyle yapıyorum
zuleyha44 sedayt dolapta canım. İlk zamanlar bilmiyordum dışardaydı ama dolapta beklemesi gerekiyormuş Allahtan bişey olmadı
zuleyha44 Aryasare ben dışarı çıkarmıyorum doktorumuz birşey olmaz verebilirsin dedi. Özellikle aç olacak dedi ama
Bilenmom Aryasare üzerinde 25 derece altında oda sıcaklığında bekletin yaziyo. Yazın evler sıcak diye mi dolapta bekletiyorsunuz ?bilmediğim için soruyorum dolaba koydum şimdi burda okuyunca.
MihraKus Damlayı verdikten sonra 2 saat süt içmese daha iyi diye duydum ama sizde öyle mi yapıyorsunuz ben gece emziriyorum veriyorum arkasına 2 saat uyuyo zaten sonrada
zuleyha44 MihraKus canım sabah uykudan uyandığı gibi veriyorum 20 dk emzirmiyorum. Bizzat doktorumuz dedi. Aç karına verilecek
Aryasare zuleyha44 Dolap çok soğuk olduğu için vermedim hiç 🤷♀️ Birde öyle deniyim bakıyım bekletmeden vereyim
Arse_18_yek sedayt bende tozunu döküp çalkaladım koydum dolaba eczacı sabah aç karnına demişti kullanmadan öncede çalkalayın diyor bende öyle yapıyorum damla köpük köpük geliyor sulandırmam flan mı lazım yoksa böyle mi veriliyor bilemedim🤔