Rukenorun Bebeğim 35 günlük göğüslerim ilk günden beri yara çok kötüleşti kullanmadığım ilaç krem gümüş kapak zeytinyağı neler neler kullandım 2 haftadır bebeğime sağıp veriyorum emzirmek istiyorum sanki sağdıkça sütüm azalıyo 2 gün önce iyileşmiş deyip ağzına koydum yara olan yer iyleşmişti ama inceydi daha derisi hemen kan topladı balon gibi ne yapsamda incelen yara kalınlaşsa kapansa bebeğimi emzirmek istyorum elle sağmaktan hem yoruldum hemdr sütüm az çıkıyo artık çok korkuyorum sütüm kesilir diye emzirsem yine ucu kan toplicak emziriyimmi napıyım artık bilmiyorum fikir verin bana lütfen ??? Önceden elleyemezdim göğüs uçlarımı şimdi dokunabiliyorum emzirirkendr acımıyo iyileşmiş ama eti hala ince diye emer emzer kan topluyo
Nurmry Rukenorun göğsünüz tam anlamıyla iyileşmemiş yanlış emziriyor olabilirmisiniz yara değilde çatlak olabilir. Ağlayarak emzirdim Göğsüm iyileşene kdrda sağım yaptım evdydim zaten iç çamaşırı giymedim yatmadan önce sağıyordum 2-4 saat arası göğsüm dinleniyordu geceleri kantaron yağı sürüp uyuyordum emzirirken ılık suyla yıkıyordum birde doktorum madecasol krem önerdi onu kullandım çok şükür atlattım inş sizinde geçer geçmiş olsun
Mervebrar24 Rukenorun benimde öyle olmuştu canım ağlayarak emzirdiğim günler oldu bir sürü krem falan kullandım geçmedi ama ne kadar zorlansamda emzirdim sürekli sonra her emzirme sonrası zeytinyağı sürüp havalandırdım bir hafta içerisinde düzeldi çok şükür 😊
Rukenorun Nurmry çatlaktı yaraydı iyi şuan ama tam iyileşmemiş yara kısmı kalınlaşmamış ve sağarken sütüm az geliyo sanki kesilir diye emzirmek istiyorum artık
Rukenorun Mervebrar24 canım benimde düzelmiş ama hala yara kısmı ince derisi böyle pembemsi renk tam olarak eski haline dönmemiş
Mervebrar24 Rukenorun ilk düzelme sürecinde öyle oldu bende de o da birkaç gün içinde geçti bu durumda bebeğin göğsünü tam kavramasına dikkat et sadece ucunu emerse daha geç düzelir buna dikkat edersen Allah’ın izniyle o da geçer
Rukenorun Mervebrar24 fotoğraf paylaşıcaktımda olmadı daha anlaşılırdı sorum bebek çok sert emdiği için hemen kan topluyo iyileşende tekrar yara oluyo beklediğimde boşa gidiyo
Bng Aynı sorunu yaşıyorum.galiba emzirmeden kaynaklı diye düşünüyorum.yoksa herkesin bu kadar çok acıyor olsa emzirmek istemez kimse. benimki biberon kullandığımız için emik gibi muamele yapıyor göğsüme
Rukenorun Bng benimkide öyle yapıyo hepsini almasını sağlıyorum ama daha cok ucunu tutmak istiyo emzikle biberondan galiba iyileşen yarada kötüleşiyo böylelikle
Meryemacis Bng hametan krem kullan canım başka birşey geçirmedi benimkini emzirmeden önce güzelce yıka göğsübü sonra emzir inan hemen iyileşecek
Ayseenur Bana ayva çekirdeği çok iyi gelmişti bir deneyin isterseniz.. bir ayvanın çekirdeğini 1 fincan kadar suya atıp bir gece bekletiyorsunuz, jel gibi bir kıvam alacak, devamlı onu süryordum.