Bebeğinde süt ürünleri alerjisi var benimde kızım da vardı sürekli kızım çok ağlıyordu gece sabahlar kadar ağlıyordu sürekli huzursuzdu emzirirken biraz emip kendini cekiyordu İstanbul’da sayısızca özel ve Araştırma hastanelere götürdük hep gaz gaz çocuğunu kolik falan diyip bizi geri eve yoluyorlardı bizim 5 ayımız hastanelerde geçti her gün ağla kırizleri yüzden hastaneye gidiyorduk 5 ay aşısı olduğunda hemşiremiz yoğurt verin azar azar bişeylerin tatdını bilsin dedi bende aynı akşam bir iki çay kaşığı yoğurt verdim ve aynı dakikada kızımın gözleri balon gibi şiiti gözleri görünmüyordu hemen kalktık hastaneye gittik süt ürünlerine alerjisi varmış 2 gün hastanede kaldı ve bana hiç göstermediler bile yediyi o yoğurt mide kabul etmediği için ciğerle atmış doktorumuz çok iyi bir doktordu hemen bana liste verdi yumurt süt ürünleri pasta börek sütun yumurtanın girdiği paketli ürünlerin hepsi yasak ve hamdolsun benim kızımın bütün sıkıntısı oymuş nasıl ben diyete başladım kızım düzeldi melek gibi oldu sesiz zamanında uyur oldu cok dikkat edin alerji çok kötü bir şey sizde doktora götürene kadar süt ürünleri yemeyin