busrasahinn Heraninannesi bende memnun olan kuzenlerim var diye aldım ama hiç memnun kalmadım 5 lira fazla verip sleepy kullanırım daha iyi hem daha kaliteli sleepy naylon gibi a101in bezi ben beğenmedim
Thesra Heraninannesi İnternetten sipariş ettiğim bez ertesi gün gelicektş mecburluktan gidip ordan en küçük paket alıp 2 tane denemek zorunda kalmıştım berbattı hep pütür pütür kızarıklık ve pişik yaptı
Fundaaa Heraninannesi bende ogluma kullnmyı dusunuyorum suan sleepy kullanıyorum ondnda memnunum ama yakınlarda bulamıyorum hep ıntrnetten almam gerekıyor a 101 bezıne gcmeyı dsunuuorum ama kararsızım
Minikpofuduk Heraninannesi ben kullanıyorum canım cok memnunum cok güzel diger kaliteli bezlere nazaran ucuzda tercih edilmeli bence ☺️
Thesra busrasahinn Oda iyi gelir elinde hangisi varsa hangisi daha çok işe yararsa onu kullanırsın canım
Canoglum Farkettim de bu bayan hep post açıyor ve cevap yazanların çoğuna cevap vermiyor insan bi teşekkür eder ne bilim
Heraninannesi Canoglum Eminmisin veriyorum yada beğeniyorum bilip bilmeden konuşmayın telefonu elime alıyorum bebek durmuyor o aralarda öyle oluyor . Bazen buraya girmeye fırsatım bile olmuyor.