Pamuk_seker deletedmom821 bulgur pilavı yapar yerim yada safece corba yoğurt ikidilim ekmek o şekilde illa aynılarını bende yemedim zaten
Seferdeniz Sinemmacartay nerden anlıyorsunuz onu bende bazı günler az geliyor gibi farkediyorm ma bebeğimiiini yapıyor dmeek ki yetiyor diyorum sonra
Pamuk_seker Tuba92 uyudukça 15 dakika olsa da yap hem eğlenceli hem güzel biz kızımla birlikte yapıyoruz oda oynuyor😆
Tuba92 Pamuk_seker kızım da var eskiden il atliyoduk ve spor gecmisim baya var reformer yaptım birde evde de kondisyon eliptik bisiklettim var ağırlıkların var tam tecizat ama gel gelelim karnımı doyurmaya zaman bulamiuom😷
Pamuk_seker Tuba92 doğrudur canım ya inşallah verirsin ben veririm gibi kaldım oruç bitsin daha sıkı sıkı sarılıp yapacağım
Pamuk_seker AnneBebek1 rica ederim verirsin umarım orda bulgur pilavı yazıyor ya yersen ekmek yok ona göre 😊listen fazlasıyla doyurucu
Nurguven elizinannesi-19 2 ayda 17 kilo verdim 84 ten 67e düştüm 9 aylık bebeğim emziriyorum çok şükür sütğm arttı bile
Balbocegi Bubbles cuma günü verecek spor hareketleri. 15 günde liste değişecek ( fakat verdiği ilk liste 3 ayrı listeden oluşuyor) süt arttırıcı detox tarifleri de mecvut . 1 aylık 140 tl ödedim
Nurguven Bubbles açıkköası çok bir sırrım yok dkmeği kestim abur cubur hiç yemedim bol bol yeşillik ve su tükettim et balık tavuk yedim ızgara yapıp ekstra bebeğim emdiği için çabuk kilo kaybeettim