Esraegemen Bebeğim 4 aylık anne sütü ile besleniyor 3 gündür kaka yapmıyor.herhangi bir ilaç damla bişi de kullanmadık gaz var çıkıyor ama kaka yok.hergün yapardı halbuki.neden olabilir?
Svdasya Esraegemen bebek yağı ile karnına masaj hergün sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağı ve kulak çöpünü zeytin yağına sür poposunu uyar canım inşallah yapar bizde çekiyoruz kabızlık
elizinannesi-19 Esraegemen benimde kızım 5.5 aylık ve haftada 1 yapıyor. Doktor 10 güne kadar normal dedi ve probiyotik kullan dedi. Bakalım bugün 8 gün oldu hala yapmadı biraz daha bekliycem. Çünkü masaj zeytinyağı işe yaramıyor. Fitil deniycem belki o zaman yapar ama bu seferde alışmasından korkuyorum
Cemremmmmm Esraegemen uzulmede korkmada benim kizimim 4.ayinda kaka yapmama problemi baslasi 2 ay kadar sürdü sonra gecti ama hala bazen 2 gunde bir yapiyor bazen hergun yapiyor.burda onemki olan sey yapaniyor mu yabi ıkınıyor yapamiyormu yoksa oyle visey yok rahatsizligida yok kendi yapmiyormu.kebsi yapmiyorsa 7 gün yapmaya bilir anne sütü alan cocuklar korkulacak biseg yok.sen yinede altini actikca gazını isitarak aldigin zeytin yagiyla poposuna hafif hafif baski uygulayarak masak yap.
nhlaslan Esraegemen benim bebeğim de aynı. 4,5 aylık kakası azaldı. Günde 2- 3 kere yapan bebek şimdi 2 gündür yapmıyor
Sem2555 Korkmayın annesi bu aylarda kaka yapımında azalma olur zaten. Kilo alımı için. Sonra tekrar düzene girer. 1 haftayı geçerse tereddütünüz olsun. O zamanda rezene için bebişi emzirin işe yarıyor.
Esraegemen Bakalım akşam vermiştim zeytinyağı inşallah sonuç verir.olmazsa enterogermina da alayım.teşekkür ederim🌸
Ebruuuuuu Benim kızımda 1 bucuk aylık haftada bir yapıyor o da geçen hafta fitille yaptı sonraki hafta kendi yaptı bu hafta 7 gün oldu yine yapmadı🤷♀️