Yusufyigit-1 Ballilokmamelmaliturtam rabbim şifasını versin yavrunun..su mübarek günlerde açılan eller geri cevrilmesin🙏🏻🤲🏻
nazo58 Ballilokmamelmaliturtam şafi ismiyle şifa versin Rabbim kuzuma.. sağlıcakla al kucağına inşallah..
Senihaaa Ballilokmamelmaliturtam Rabbim şafi ismi yüzü suyu hürmetine şifa nasip eylesin inşallah canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yasedem Ballilokmamelmaliturtam bir hanıma daha edeceğim sizede edeyim kuran dan sonra ve namazdan sonra bu gecenin hüröetine Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin yavrunuza adı doruk mu
Mertinannesicilem Ballilokmamelmaliturtam benim oğlumdada böbrek üstü kanama var tümörden süphelendiler temiz cıktı ilaç kullanıyoruz cok zor bir durum o yüzden sütüm kesilmisti sizi cok iyi anlıyorum Allahım şifa versin insallah en kısa zamanda atlatır
Ballilokmamelmaliturtam Mertinannesicilem Tümör çıkmadığına çok sevindim Allahım hepimizin yavrusuna şifa versin inşallah 🤲
Aysenur8996 Ballilokmamelmaliturtam Rabbim şifa versin. Kimseyi evladıyla sınamasın. İnşallah tez zamanda şifa bulur minik meleğiniz 🙏🏼
Yvzasmn Ballilokmamelmaliturtam ederim tabiki Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah. Tez zamanda hayırlı haberlerinizide bekliyorum🤲❤️