06-ikra-06 Kızım 8 aylık hem mama hem anne sütü alıyor ek gıda da yiyor az da olsa 😂 geceleri su vermem gerekiyor mu sizler veriyor musunuz ?
Dildeniz 06-ikra-06 uyanıyorsa verin tabi artık sıcak başladı susayabilir bizim gibi uyanmazsa vermezsiniz
Benbiranneyim 06-ikra-06 bazen emdiği halde uyumuyor Ozaman anlıyorum susamış diye içiriyorum. Veya emip uyuyo 5 dakika sonra tekrar uyanıyor gene su veriyorum yatıyor tekrar. Yani böyle çözdüm bende susaığını 🤷🏻♀️
Cnprtk Ben gece yatmadan tabak mamasını veriyorm su vermiyorum üstüne midesini tutsun diye bilmem ki versem mi acaba
06-ikra-06 Benbiranneyim bizimde uykudan sürekli uyanmaları oluyor acaba susuyormu çocuğum ya bu gece vercem 👍
Ssonmez 06-ikra-06 ben her gece uyanmasina veriyorum vermelisiniz sizds havalar da sıcak oluyor ki iyice susar
Asrauf 06-ikra-06 Uykusunda ben de veriyorum canım ama fazla içirmesine müsade etmeyin 60 cc yi geçmesin uykusundayken ani beyin ölümü olabiliyormuş doktorumuz söylemişti nete de baktım orda da yazıyordu 😏🤷♀️Biximki uykusunda mama almaz su istiyor sürekli
06-ikra-06 Gamzem12_y gece ben bile susuyorum sürekli uykudan uyanmaları oluyor acaba susuyor mu diye düşünmüyor değilim
Emeliss 06-ikra-06 havalar ısındı ben özellikle kalkmasa bile veriyorum çok terliyor bizim bile ağzımız kuruyor verin sizde
Defne-bebek @06-ikra @06-ikra-06 mama içiyorsa bile vermeniz gerekir ve sizin ki ek gıdaya geçmiş verin tabiki kaç aylık bebek olmuş hemde
06-ikra-06 Defne-bebek ya bazısı ver bazısı verme diyor ben anlamadım :( napcam bilemedim ani beyin ölümü olur diyorlar korkuyorum ama vermeyi düşünüyorum bundan sonra
06-ikra-06 espalp ayy belki benimki de susuyor ondan sık sık uyanıyor of ya bundan sonda vereceğim geceleri suyunu
BrcnBlgn 06-ikra-06 Gece su icmek yetiskinler icin de iyi deil organlarimiz icin saglikli deil..bebeginiz su icin uyanmiyorsa ozellikle gece su vermeyin ama istiyorsa bi kac yudum verebilirsiniz ama gece su vermeye aliatirmayin