Deletedmom328 Minakanne Pişik hariç hiçbir şey yapmaz. Piştikte bazı bebeklerde oluyor bizde olmustu kuzenimin çocuğunda olmamıştı 🙋♀️
Deletedmom278 Deletedmom328 Pişik hariç mideyi rahatsız eder asidik bir şey çünkü. Reflüye sebep olur.
Sibel5258 Minakanne ben 3 aylıkken 1 yada 2 çay kasigo veriyodum hocbisey olmadı Allah’a şükür vitamin hele virüs döneminde en iyi ilac
Ccansuu Minakanne reflüye sebep olur bir yaşından önce 9 aylıkken bir iki çay kaşığı ver sadece demişti doktorumuz 🦩
Deletedmom328 Deletedmom278 detayını bilmiyorum Eda hanım bizim doktorumuz bize pişik yapabilir dedi sadece reflüden filan bahsetmedi o yüzden bende direk öyle yazdım 🌿
Sibel5258 Deletedmom278 sağlık.ocagindaki.doktor zararı olmaz demişti hiç yan etki gormedim acaba bişey olurmu bana doktor sadece çilek ve muz verme dedi
Deletedmom278 Sibel5258 Portakal 1 yaş üstü verilen bir şey. Size nasıl verin dediler ben anlamadım. 😂
Sibel5258 Deletedmom278 hatta ben söylemiştim.verdigimi az az verebilirsin dedi sadece çilek vemuz verme sakin dedi bide yumurta beyazı diğer herşeyi verebilirsin dedi