Elizan_Annesi01 Kızlar yandık yahuu bu ne sıcak acaba başka illerde böyle sıcak mi bilmiyorum bebeklerimizi nasıl uyutucaz bizim kızımla ilk yazımız terlememesi için ne önerirsiniz vantilatör klima önerilir mi ?
ecem34 Elizan_Annesi01 Ankara felaket gerçekten. Birden sıcaklık artınca çocukta perişan oldu tüm vücudu isilik oldu 😞 bari yavaş yavaş ısınaydı 😂😂
HaticErkanMiran Elizan_Annesi01 aynen bizde adana dayız,cnn yandık yandık oğlum sıcaktan yatamıyordu gündüz ılık bir du aldırıp yatırdım biraz serinleri benim evimde akşama kadar güneş aliyor akşam mecbur klima açıyoruz yayılmıyor sicak
Arzu0101 Elizan_Annesi01 yaniyoruz valla yok böyle bişey zorla uyuttum kızımı çok etkileniyorlar ya sıcaktan 🥵klimayı şimdilik çalıştırmak istemiyorum bende üzerini incelttim pencereyi açtım bakalım 18 ci kattayiz esiyor şimdilik
Kubraezelmavi-88 Elizan_Annesi01 benim kızım 5 buçuk aylık yavrum terden uyuyamadı. Klimayı açtım 25 derecede uyku modunda altına uzun pijama üstüne kısa kollu giydirdim rahatladı uyudu çocuk. Desteksiz adana sıcaklarında uyumaları imkansız kış bebekleriyse hele ki.
Birkoalaanasi Ankara’da üç gündür yanıyor. En üst kattayım, çatının sıcağı ve güneşin öğleden akşama kadar evde olması mahvetti bizi. Sadece zıbın ile duruyor kızım 🥀
Elizan_Annesi01 Birkoalaanasi bugün 46 dereceydi sadece zihinle yatırıyorum 4 gündür basının izi yastıkta çıkıyor terden
_sutepe34 İstanbul soğudu bu gün iki gündür sıcak sıcak diyenler vardı şimdi kapıyı bacayı kapatmıştır onlar
Birkoalaanasi Elizan_Annesi01 yaa, isilik olur Allah korusun bir an önce önlem alabilirsiniz inşallah 🌸
Elizan_Annesi01 HaticErkanMiran bizim evinde 4 tarafı güneş alıyor mecbur klima açacağız inşallah hasta etmeyiz
Buraknannesi Biz klima acmaya başladık günde 2-3kez dus aldiriyorum bebeğime kisa kollu sort yazlik ince seyler giydiriyorum cok sicak çünkü bende Adana’da yaşıyorum bu arada
Elizan_Annesi01 Buraknannesi bende gun de 1 duş aldiriyrum 2 ye 3 e cikaracim heralde çekilmiyor bu sicaklar
Omay57 Ben bodrum katta oturuyorum dışarıda hiç çıkmadığım için sıcağı tatmadım daha 🤭Dereceler çok fena gerçekten Allahım her şeyin beterinden korusun inşallah 🤲
MerveNurT Elizan_Annesi01 bende Adana Pozantı da oturuyorum adananın içi gerçekten çok sıcak havası çok bunaltıyor allah yardımcın olsun oraya göre burası çok serin oluyor bide benim evimin konumundan hep serin yaş kış 😅 dışarıya göre evimin için soğuk oluyor yazın iyi oluyo ama benimde oğluşumla ilk yaz olcak nasıl olur bilemedim 1 2 aya burasınında havası sıcak oluyor evime anca etki ediyo 😅
Tubiko Merhaba kızlar bende Adana da oturuyorum 45 günlük bebeğim Altına pijama üzerine yarım kollu giydirdim bugün ilk defa ,sizce yarım kollu mu giydirmeliyim biraz küçük olduğu için korkuyorum
Peri_ss Tubiko benim bebegimde 43 günlük sadece zıbın giydiriyorum .pijama falan giydirsem yanar yavrucak .
_tospikannesi Elizan_Annesi01 Antalya da aynı canım. Artık çocuğun uykusu var ama sıcaktan uyuyamıyor huysuzlarıyla mecbur klıma acıyorum