Prensesasya Tugbanurunannesi bende 5 mayısta yaptım ilçenizdeki sosyal güvenlik kurumunda ilceleniyor süreç devam ediyor yazıyor🤷🏻♀️🤦🏻♀️
oglunasik1anne Benim de uygun görülmüş ama arayıp bilgi veren olmadı pttden alabilirsiniz yazıyor e devlette . 15inde gelmiş . E devlete girmeden haberim olmayacakti. İnsan bı aranır bilgi verilir ya
Zezgit oglunasik1anne canım bana mesaj geldi para ıban a yatmıştır eper yatmadıysa gidin ptt den çekin diye ama yatmadı. E devlete giriyorum süreç devam ediyor r diyo. İnternette böyle mesaj gelenlere baktım hepsi de 2 saat ptt önğnde bekledik hesabınızda para yok deyip geri gönderdiler dedi. Haber versler bile çok işe yaramıyor anlaşılan
Omay57 Eserkaracan gerçekten mi neden öyel acaba bzidr süreç devam ediyor yazıyo ben 2 tane başvuru yaptım süreç devam ediyor yazıyo geçen ayla bu ay yaptım
Eserkaracan Omay57 süreç devam ediyor yazıyorsa araştırma inceleme aşamasında eğer ödeme durumu 1000 TL ve altında kapsam dışı yazıyorsa paranız en geç 1 haftaya gelir
oglunasik1anne Zezgit kart kullanmadığım için IBAN no vermedim ben . Ama illa bir arama gelmeliydi yada bı mesaj
Edaahs Pandemi yardımı gelene kadar pandemi bitti millet işe başladı hala süreç devam ediyo 1 ay oldu