Sila0101 Rota virus aşısında bilgisi olan varmı?? Doktorumuz 3 ve 5 aylarda yaptırmalısın dedi ve oğlum 20 mayıs da 3 aylik olacak
ozgurkus Sila0101 ben yaptırdım. Rotaya yakalandığı zaman hafif geçirecek hastalığı. Fiyatı ise tek dozu 310 lira. 2 doz yapılıyor.
Sila0101 ozgurkus bize 250 civarında demisti aman Oglumun Saglıgından onemli degil hic hise nebkadar olursa olsun yeterki saglikli olsun 🤗🤗
MirayGURSES Sila0101 yaptırmalısın canım önemli aşı biz de 2 doz yaptırdık kızım ilkini zorla içmişti ama ikincide hemşirenin eline yapıştı çekmesin diye 🤭
Sila0101 MirayGURSES maşallah kuzuya 🤗🤗 yaptıracam canım 20 sinde kontrolumuz var saglik ocagina soylicem o zman
Annisss Sila0101 aynen öle bugün bi programda gördüm bu asi karşıtlarında n bahseduyidu corona aşısı çıksa onu da mı yaptirmiycsklae diyodu
Duru_m Sila0101 2 çeşit var rotarix 2 doz yapılıyor ben bundan yaptırdım diğeri ise rotateq 3 doz yapılması gerekiyor geç kalmayın
Sila0101 Duru_m 2 aylık oldugunda doktor kontrolune gitmistik dokturumuz bize 3 ve 5 ay da saglik ocagina git yaptir dedi daha gec kalmadik yani 20 sinde 3 aylık oluyor Allah izin verirse yaptiracam 🤗
Duru_m Sila0101 soğuk zincir olduğu için sağlık ocağına giderken alın eczaneden eczane ile 1-2 gün öncesi görüşüp ilacı getirtmeniz gerekir her eczanede olmuyor elinde