MiracAlpinveUmutunAnnesi wafflee_42 atesi kac canım ince giyindirmeye calış ılık duşta aldırabilirisn
wafflee_42 MiracAlpinveUmutunAnnesi Ateş 37-38 derece. Yani normal şuan için ama eli ayakları çok sıcak. Evin içinde zıbın ile dolasiyor. Havalar bu ara çok sıcak o yüzden mi böyle acaba ? Bu arada azı dişleri cikiyor. Çok zor çıkar diyolar korkuyorum 😬
wafflee_42 ysmnkaan35 azı dişi çıkana kadar bı sıkıntımız yoktu. Faydasi olur mu acaba yarın eşime aldiriyim
Dorukum ysmnkaan35 biz de diş çıkaracaz çok zor geçiyo bende alayım neye iyi geliyo kolay çıkmasını mı sağlıyo acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi wafflee_42 evet azi disleri zor oluyo 28 aylik benimde azıları cikardim elleri bası sıcak olur genelde mızmiz ve istahsız oluyolar Allah kolaylik versin
wafflee_42 MiracAlpinveUmutunAnnesi Kaç gün daha sürecek 🤦 aslında patladı ele geliyor ama bilemedim niye böyle yapiyor
Beybibeybi wafflee_42 ele geliyorsa bir iki güne bişeyci kalmaz annesi huzursuzluk yapıyor ama zor kısmı atlatmışsınız
wafflee_42 Beybibeybi ayy sahi mii ?? Ya sağ taraftaki çıktı birşey olmadı sol çıkınca böyle oldu. Sıcaklarda bastırınca ben tedirgin oldum tabii