iremceren Bebelac gold 1 kullanan annelerim, bir süredir bu mamayı kullanıyoruz, şu an marketlerde bebelac gold 1 nutricare var, aynı mama mı farklı mı bilgisi olan var mı?
Tuba3458 iremceren bizde bebelac gold 1 kullanıyoruz ama o nutricare dediginiz yeni mi çıkmış biz hiç kullanmadık
Berenn4619 iremceren ben de aynı mamayı kullanıyorum firmayı aradıgımızda paket yenılendı artık bu sekılde cıkacak dedıler bıze
iremceren Tuba3458 bende kullanmadım şu an marketlerde onu görüyorum 😅 hatta aynı mı farklı mı endişeliyim çünkü bazı marketlerde sadece nutricare olan var sadece
Sekeremine Bildigim kadariyla nutricare gold un bi tık daha sindirime destek olanı. Kabızlıkta öneriliyor. Doktorumuz bebelac gold yada nutri serisinden kullanabilirsin demisti bize kızım kabız olduğunda. Arastirmistim hatirlayamiyorum. Firma sitesinde aciklamasi var.
Sekeremine Ayrica ben istanbulda yasiyorum hic bi yerde nutricare bulamadim. Bugün migrostan aldim bir sürü gold vardı bir çok mağazada markettede görüyorum. Nutricare olani hiç göremedim ama nutricare biraz daha pahalli diye biliyorum birde.
iremceren Sekeremine bende tam aksi her zaman aldığım marketlerde bebelac gold nutricare bulunca merak ettim, bir arkadaş yazmış paketin yenilendiğini ❤️