-CinarinAnnesi- Arkadaşlar bebeğimin dilinin üstü beyaz araştırdım pamukçuk olduğunu ögrendim doktora gitmeme gerek var mı ? Pamukçuk için ne önerirsiniz dilini karbonatlı suyla sil diyenler oldu ama küçücük bebeğim nasıl silicem konusunda hiç bir fikrim yok 🤷🏻♀️
Deletedmom50 -CinarinAnnesi- yeni bir turbent yada ağız mendili de olur karbonatla sil kuzum bişi olmaz anc aynı öyle geçiyor azcik kanar oda normal günde 3,4 defa yap zararı yok i
Myagz -CinarinAnnesi- bazı doktorlar hala söylese de karbonat çok eski bir yöntem artık önerilmiyor aslında. Mantar kaynaklıdır pamukçuk, karbonat Sürüldüğünde daha kötüye gidenleri gördüm mikostatin alabilirsiniz eczaneden iki üç güne kalmaz geçirir
Elizduru -CinarinAnnesi- bence hiiiiiç karbonatli suyla uğraşma bazi bebeklerde etki etmiyor (benim kızımda) mikostatin al eczaneden 1 damla sür temiz bir beze ağzının icini sil ayni gün gecer ki benim göğsüme bile sanci yapıyordu doktor ucuna sürebilirsin demisti öyle gecti cok şükür yoksa 1 hafta boyunca cektik karbonatli su yüzünden geçmedi de
ipekk05 Elizduru merhaba benimde pamukçuk bebeğimden göğsüme bulaştı çok ağrı yapıyo siz bu ilacı göğüs ucunuza sürerek mi yok ettiniz acaba göğüsteki mantarı
Doga20 Karbonatlı su ile temizle geçmezse eczacılar bilir mavi mürekkep var pamukçuk için onu kullanabilirsin , ben mavi mürekkep kullandım geçti .
As_1 -CinarinAnnesi- canım karbonata hiç gerek yokk direk eczaneden dut surubu al 2 gün kullan gececk burda bir suru bayana onerdim ve hepsi denedi gitti çok şükür hic ugrsma bebekte ememez öyle kalırsa
Beycaamommy ipekk05 kendi göğüsünü karbonatlı suyla sil sonra ılık suyla durula karbonatlı kalmasın memenin tadını değiştiriyor bebek emmek istemeyebilir bide göğüs pedi kullanıyorsan nemli kalmasın sık değiştir kalkan gümüş kapak felan kullanma pamuklu sütyen giy
Beycaamommy -CinarinAnnesi- hayır sakın karbonatlı su doktorum çok zararlı olduğunu söyledi sadece ılık suyla sil ama önemli olan çapraz bulaşı memeni hep yıka
Beycaamommy Mikostatin antifungal dır doktor reçete etmeden alıp kullanmayın dozunu en iyi doktorunuz ayarlar
ipekk05 Beycaamommy iki gündür karbonatla siliyorum aslında bi ilerleme yok 🥺 bebeğimin ağzı düzeldi benimki hala aynı benden ona geçecek diye korkuyorum
Beycaamommy ipekk05 bide pamukçuk olduğuna emin misniz pamukçuk yaygın olur ağız içinde dilin yanı hatta yanak içi birde pamukçuk kabarık olur süt lekesi ile karıştırmayasınız
ipekk05 Beycaamommy iç yanaklardada var yaygın şekilde pamukçuk yani 🥺 ama miskotitin kullandım baya azaldı dilindekiler gitti bile ama göğüslerim hala aynı
Ndrg-12 -CinarinAnnesi- karbonatlı suyla sürekli sildim ben silsen yine oluşacak yine sil. Her seferinde sil. Çok şükür biz bi sorun yaşamadık. Artarsa canını da yakar.
rbndmrcn -CinarinAnnesi- YouTube Pamukçuk karbonat yazın çıkar günde bir iki kez karbonatlı suyla bezi ıslatıp dilini silin yeter bastırmadan hafifçe