vize25 Hanımlar bebeğimin süt ürünleri ve yumurta alerjisi var. Benim gibi alerjik bebek anneleri ilk öğün olarak neler yediriyor? Ben meyve püreleri ve irmikli muhallebi veriyorum. Başka besleyici tarifleri olan var mı?
nur35 vize25 Dün patetes ve havucu haşladım içine iki tane tuzu alınmış etli zeytin koydum püre haline getirdim. Hipp 5 Tahıllı hazırladım bir miktar göz kararı içine karıştırdım. Çok az zeytinyağı ekledim. Çok severek yedi. Çoklu gıda alerjimiz var yiyebileceğimiz şeyler kısıtlı insan zorlanıyor
FerayMelina vize25 merhaba yulaf unu ile muhallebi yapıyorum içine meyve püresi ve bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi koyuyorum çok severek yiyor mayasız ekmek salatalık zeytin üçlüsü yine çok az pekmez ekliyerek de veriyorum birde süt ve yumurta alerjisi bebekler için bebe bisküvisi var oda bir alternatif oluyor tabi çok fazla bir seçeneğimiz yok malesef. Birde irmik içinde yumurta bulunuyor demişti doktorumuz yedirmememi istemişti sizde bir araştırın isterseniz.
espalp vize25 bizim yumurta alerjimiz yok ama ben de çok sık yedirmiyorum o yüzden yedirdiklerimi yazabilirim 👍🏻 Tahıllı kaşık mama yapıp içine meyve püresi ya da kavanoz mama ekliyorum Avokado Salatalık Taze kayısı Pankek Krep gibi şeyler yapıyorum
vize25 FerayMelina Ben aldığım her şeyi içeriğini inceleyerek ve özellikle süt ve yumurta alerjik bebekler için olanları alıyorum. Aldıktan sonra da 3 gün deniyorum. İrmiğimizde yumurta yok. Alerjik bebe bisküvisini de sipariş verdim bekliyorum. Teşekkürler 😊
Gkcesedaf FerayMelina süt ve yumurta alerjisi vat kızımın. Bebe bisküvisi demişsiniz. Nerden alıyorsunuz acaba
FerayMelina vize25 tabii bebeğiniz için en iyisini en güzelini yapıyorsunuzdur bende alerjik bebek muhallebisive bebek pudingi almıştım pudingin içinde az miktarda irmik bulunuyordu içeriğimde asla yumurta bulunmuyor dendi ayrı birşekilde bende içeriğinde yumurta görmedim sade muhallebide sıkıntı yaşamadım irmikli pudingde alerjisi tekrar etti. Yani bazen alerjik içerikli olmasına rağmen olabiliyor. 3 gün kuralı denememe rağmen daha sonradan tepki verdiği yiyeceklerde oldu. Umarım kısa sürede geçer bebeğinizin alerjisi şimdiden iyi bayramlar
vize25 FerayMelina Ben her şeyimi aşçı anneden aldım. Alerjik tarhana, alerjik bebe bisküvisi, bebek irmiği, pirinç ve keçiboynuzu özü kullanıyorum. Bu arada size de iyi bayramlar😊
FerayMelina vize25 birdaha sipariş vermiceğim için takibi bırakmıştım bulamadım ama şimdi penelopegurmeden alışveriş yapıyorum çokta memnunum size ayrı bir seçenek olur 🤗
FerayMelina sezengibi penelopegurme den alıyorum artık çokta memnunum birsürü un çeşidi var bakabilirsiniz
H-123 Meraba instagram da sayfam var annelerden tarifler atıyorum bi göz atın isterseniz alerjik_minikler geçmiş oldun
vize25 Mltmdfn Alerjilerimizin hepsi bitti😊Ama zeytin ezmesini bir dönem alırı sevdi şimdi asla yemiyor😊