Krkmzanne Kızlar muskat kullanan oldumu tavsiye ediyo musunuz gazı için iyi diyorlar ama bilemedim ilaç kullanmak istemiyorum o kadar aman aman da bi gazı yok bazen sancısı tutuyor kullanayım mı önerir misiniz
Thesra Krkmzanne Gaz için çok iyi geliyormuş diye duymuştum bende.Fakat miktarı az tutmalısınız fazlası halüsinasyona sebep oluyormuş.
Misskokulum Thesra aaa bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu ben kullanmadım ama çevremde kullanan cok🥺
Deletedmom265 Krkmzanne ya siz vermeyi biliyorsanız verin ama sınırı gecerseniz Allah Korusun Delirtirsiniz Çocuğu 😒
Misskokulum Thesra yaaa çok severim ağzımın sulari akıyor su an nam nam😋💦bu arada söylemeden gecemiycem canlı yayında gördüm sizi çok şeker naif tatlı bir hanımefendisiniz 🙈🥰
Thesra Misskokulum Bende çok severim hemde çok çok o derece yani🥰🥰 Herkes sevmez böyle seveni bulmak çok iyi geldi şu an bana😍 Çok teşekkür ederim böyle güzel bir etki bıraktırdıysam ne mutlu bana🥰
Thesra Misskokulum Yakın sayılırız 🙈İstanbuldayım bende Tekirdağ,Edirne gidiyorum ara ara ama Çorluya hiç yolum düşmüyor ama düşerse mutlaka görüşürüz.Ya da siz İstanbula geliyorsanız beklerim her zaman🥰
Misskokulum Thesra çok teşekkür ederim insallah çok isterim sizin de yolunuz duserse seve seve ağırlamak isterim😊❤️