10kba Kızlar normal doğumdan sonra dikiş sancımdan çok basur sancım oldu öyleki ağlıyacak raddeye gelmiştim. Ben fayda gördüm sizede yardımcı olayım diye yazıyorum. Aç karnına dere otu yiyip üzerine su içiyorsunuz. Bu kadar. 2 güne etkisini gördüm. İnşallah sizde görürsünüz😘 Bu arada anne sütünede faydası oluyor.
Minikpofuduk 10kba ya cok teşekkür ederim bende o dertten muzdaribim bu bilgi ilac gibi geldi valla☺️
Fatmanur66 [bilinmeyen] Nasıl bir karışım her eczane yapıyor mu acaba ya da ne söyleyip yaptırmamız lazım
Elifasel01 [bilinmeyen] öğrenince beni de etiketler misiniz ??? Doğum sancısını böyle çekmedim 😢😢 yan oturmaktan yengeçe döndüm 🤪🤪
Aselimm Ben de kantaron yağının faydasını gördüm,dogumdan sonra bide o acıyı yasamak cok zorlamıştı afedersiniz wc ye gitmeye korkar olmuştum 😑
Aselimm Fth hayir icmiyorum, gece yatmadan once bi pamuga döküp o bölgeye koyuyorsunuz 10 gün boyunca devam edin rahatlatir inşallah 😊
Aselimm esmasoyk hayir icilmiyor,pamuga döküp tampon yapiyorsunuz gece yatmadan once ve 10 gun boyunca devam ediyorsunuz,Rabbim sifalar versin inşallah