MuhammedAmine Deletedmom41 Sanırım tek çare biraz fırınlayıp kurutmak . Onda da nasıl olur bilmiyorum .
Deletedmom_36 Deletedmom41 bi tanidigim hasladigi suda bekletiyor birkacgun isitip sonra suzuyor yine🙄
Ayazgizem2019 Bu postu okuyunca önümde duran fazla mantıya baktım 😂 valla buzdolabı poşetine koyup atıcam buzluğa direk. Oruçluyken gözüm doymamış haşlamışta haşlamışım 🤦🏻♀️🙈
Deletedmom_36 GUBILIK valla olmedi😁hatta bilerek fazla yapip yiycekleri kadar suzuyor iki uc gunde bekletiyor dolapta kalanini🙊
Usya34 Deletedmom41 Ben soğutup buzluğa koyuyorum. Yapmak istediğimde de çıkarıp üzerine kaynar su ekliyorum bitti gitti 😁
oglunasik1anne Usya34 aradan bir hafta falan geçince tadı bozulur öyle de uzun süre durmaz . İki gün de bir yapman lazım 🤔
oglunasik1anne Deletedmom41 rica ederim canım . Nohutu kuru fasulyeyi falan yaparken genelde çok hasliyorum . Birazini yapıp geri kalanını buzluğa atıyorum iyi oluyo pratik insanın eline geliyo hemen
Naz_N Deletedmom41 öyle olduğunda ben fazlasını çorba yapıyorum ertesi güne, diğer türlü kalsa yenmez bizde sanırım🐣