GkhanKbr Bebişleriniz gece uykusuna kaçta geçiyor ? Ve en çok merak ettiğim gündüzleri kaç saat uyanık kalıyor 🤔
Aylaninannesi GkhanKbr Gece sahuru yapmadan yatmıyor 🙄 3 4 arası uyuyor sonra öğlene kadar yatıyor gün içinde de 20-30 dk anca uyuyor oda ayakta sallaya sallaya 🤦♀️
Emin_e GkhanKbr genelde 9/9.30 arasi geciyor 3 haftadir falan… uyku rutinine inanmıyordum ama gercekten fark ediyormus… saat 2 gibi ve 5 gibi uyanip emiyor sonra 6 da tamamen uyanis:)
Perissmom GkhanKbr 2 buçuk aylık bebeğim, 20.00 gibi uyumuş oluyor genelde. 8-12 hafta bebeklerin ortalama uyanıklık süreleri 75-90 dk olarak söyleniyor, bu sürelere göre uyutmaya çalışıyorum gündüz başarılı olamasam da:)
eralp GkhanKbr 3 ay 14 günlük oğlum sabah 6 dan önce uyumuyor 8 de kalkıyor emiyor 10 kalkıyır 12 de tam anlamıyla uyanıyor 12 den sonra 10 20 dk uyuyor en fazla sonra sabaha kadar aynı 6 dan önce uyumuyor çok uykusuz bir cocuk iyice psikolojim bozuldu
Tubazraa 3 aylık 9 da uyuyor 12 de zar zor uyandırıp yediriyorum bidaha sabah 5 te uyanıyor yine uyuyup 7 de kalkıyoruz gün içinde akşam 5 e kadar istediği gibi uyuyup uyanıyor sonra uyumayıp 9 da uyuyor kendi kendine
Tubazraa Ysmn99 valla aslında uyanınca yedirmek gerekiyor diye biliyorum ama ben yediriyorum uykusu bölünmesin gece diye gözünü bile açmadan yiyip yatıyor zaten
Semosh 2,5 aylık kızım akşam 8.30 9 gibi uyuyor sonra 1 de 4 te emmeye kalkıp sabah 7 de tamamen neşe içinde uyanıyor ☺️
GkhanKbr Bizde 2 ay 4 günlük olduk gece 11 de yatıyor uykuya 2-4 arası bi emiyor sonra sabah 7-8 de kalkıyor emiyor sonra 10-11 de kalkıyor o zamandan sonra uyanık kalmaya başlıyoruz yani
gezentianne GkhanKbr 2 ay 24 günlük. Gündüzleri maksimum 1.5 saat uyanık kalıyor sonra uyuyor sonra yine 1-1.5 saat uyanık kalıyor yine yatıyor derken akşam 18 oluyor.. Sonra 20 gibi uykusu geldiğinde uyutmayaya çalışıyorum eve Swimava havuz aldık onda yüzdürüyorm 20 dk. Daha sonra emme vs derken 21.30 gibi yatıyor. Normalde gece biz yatana kadar duruyordu 00-01 gibi.. ama yüzme sayesinde erkene çekmeye çalışıyorum sabaha kadar uyuyor