1Kubra_ Kizlar üç buçuk aylık oğlum var bu pişikten kurtulamadık dünden beri boynu boğazı hep pişik olmuş resmen derisi kalkar gibi olmuş. Sürekli duş aldırıyorum sonra pişik kremi sürtmeme rağmen çok kötü çocuk durmuyor napabilirim yardımcı olurmusunuz
Kumsal06 1Kubra_ canm ben sadce arko krem kullaniyorm hic pisik olmadi bi yere kizarnca suruyorm hemen geciyo dene bi istersen
Guler100 1Kubra_ bizimde gıdımız cok fazla var bogazi kizariyor hergun bepantholun el ve cilt kremi var ondan kullaniyorum baya iyi geliyor fiyatida diger bebek kremlerine gore daha uygun
Aysimayyy 1Kubra_ ben sudokrem sürüyorum üstüne müslin bezi doluyorum. . Kısa sürede iyileşiyor sonrada hergün krem sürün. Bepanthol da öneririm
semcan 1Kubra_ bunun dışında günlük popo için de aquaphor kreme de bakın. Doğduğundan beri kullanıyorum mükemmel sonuç.
Miraet09 1Kubra_ kantoron yagı pişik e iyi geliyor hafta 1-2 şampaunlamalısın hergun banyo yaptırıyorsun şampuan yapma . Mustella hassas cilt için olanını deneyebılırsın
Blgnrb 1Kubra_ bize pişik için kantaron yağı önermişti dr umuz ama popoda kullandım tek birde boğum yerlerine sürüyorum öneririm çok iyi geldi