zuzula Kızlar 5 aylık bebeğim 2 gündür her emzirme sonrası kusuyor nerdeyse emdiğinin hepsini kusuyor neden olabilir sizce.dogdugundan bu yana kusması hep vardı ama az az sızdırma gibiydi sadece 2 gündür çok fazla oldu😞
BalDoruk zuzula iki gundur cok emzirdiyseniz yada sutunuz cogalmistir o acikmadikca emzirmeyin bence. Benim oglum da 5 aylik cok emdiginde kusuyor.
BalDoruk zuzula ve sunu da ekleyim emzirdikten sonra hemen yatirirsaniz kusar benimki oyle yani. Yarim saat en az yatirmamak lazim.
zuzula Arasin_Annesi_ kilo alımı nasıl ?bizim bu aya kadar normaldi ama bu ay az almış kusmadan dolayımı acaba diyorum
zuzula mihrosum neden oluyor acaba anlamıyorum yatarak emziriyorum belkide ondan bundan sonra dik emzircem
zuzula Alinduru evet besin alerjisi var zaten 2 aydır diyetteyim.dün geceden beri kusmadı sanırım dik emzirmemle alakalı
Alinduru zuzula fark etmeden diyette kaçak olunca da olabiliyor siz daha iyi bilirsiniz tabi benim kızımda öyle oluyor yani yediğim bişey dokunursa etkisi geçene kadar oluyor