Drycyln Selam kızlar, Benim sorunum banyo . Malesef kizima ne zaman banyo yaptırsam iştahı gidiyor bütün gün huzursuz oluyor . Kusuyor . 55 günlüğüz. Üşümediğime ve su yutmadigina eminim . Sizin de başınıza geliyor mu? Banyoyu çok seviyor bu arada .
Sumis35 Drycyln rahatlayıp uykuya düştüğü için emmek istemiyor olabilir. Bir de ne zaman kusuyor? emdikten hemen sonra banyo ediyorsa kusar biraz bekleyip yari aç halde banyo yaptırmayı deneyebilirsiniz.
Drycyln Gokubcera 2 günde 1 yikiyorum . Eşim her gün yikayalim diyor ama bu huzursuzluk halinden korktuğum için yıkamak istemiyorum . Mesela dün yıkanmadi hiç kusmadi çok keyifliydi çok güzel emdi . Bugün ne emdiyse cikardi
Drycyln esraeylul34 ya ben de öyle düşünüyorum :( üşüyor desem file de değil küvet içinde yaptırıyorum . Giydirdigimde vücudu sicacik oluyor ev zaten hamam gibi 27 derece :( üşüyecek bir durumu yok evet rahatlayıp uyuyor ama bütün gün zar zor emziriyorum :(
esraeylul34 Drycyln Ya mayışıyoya ondan olabilir kuzum benim ki duzenli emer ama banyo yaptığım gun o ladar cok duzenli degil ama mayışmasjndan bence cok ac kalmasın kan şekeri düşmesin eger duzenli rmen bir çocuksa sıkıntı yapma
Gokubcera Drycyln soğuk geçiyor olabilir daha iki aylık bile değil sen öyle düşünüyorsun ama kuşun kanadından soğuk alır derler imkanın varsa yıkandıktan sonra banyoda giydir iyice kulağının içine kadar kurut battaniyenin içine koyup öyle çıkar
Drycyln esraeylul34 çok istahli emmeyi memede durmayı çok seven bir bebek :( muhtemelen dediğin gibi olabilir :( ay insan stres oluyor gerçekten :(
esraeylul34 Drycyln benimki de oyle kiz emzik gibi kullaniyo beni ama banyo yapınca bi mayisiyoki meleğim sen az birşey ıh bile derse az da olsa ver kan şekeri düşmesi mi sorun olacağını sanmıyorum kuzm
Drycyln Sumis35 banyodan sonra yarı yok yarı a oluyor . Banyo yapıp emzirdigim de sorun yok zaten uykuya kalıyor. Daha sonra gün içinde her emzirmeden sonra gazını çıkarırken kusuyor
Drycyln Aysimayyy banyo sonrası genellikle uyuyor . Emzirip uyutmaya çalışıyorum uykusu bölünmesin diye
Drycyln Gokubcera evet biliyorum ama dikkat ediyorum gerçekten . Bu havaya rağmen yıkarken odasında ufo çalıştırıyorum o odada emziriyorum çıkarırken de battaniyeye sararak evin en sıcak odası salonumuz oraya getiriyorum . :(