Sdagllc Merhabalar. 4 ay 8 gunluk bebeğim. İzmirdeyiz ve kavurucu sicaklarla bogusuyoruz. Her gun banyo yaptirmama ragmen bugun gobek sirt ve kol iclerinde kirmizi noktalar olustu sanirim isilik 🥺ne yapabilirim yayilmadan gecmesi icin 🥺
Aslancikk Sdagllc parfümsüz pudra isilige iyi geliyor canim..her dusdan sonra sürüyorum bende hergun duş yapio hava çok sicak
Sumis35 Sdagllc pişik kremi veya pudra kullanabilirsin. Bi de banyodan sonra iyice kuruladigindan emin ol canım.
Hilalkorkmaz Sdagllc Benim kızım da isilik oluyor, izmirde yaşıyorum ben de, ben bebek yağı kullanıyorum vücudu nemlenince isilik olmuyor, doktorumuz bize cildi nemlendirmek gerekiyor kurutmak değil demişti, pudrayı önermedi
nslhnsrnpnr Benim kızımda oldu kıp kırmızı günde 2 kez duş aldırıyoruz birşey sürme dedi doktor geçer diyor kendiliğinden anlamadım sordum 2 kez doktora zıbınlıkla yatıyor öyle ama kaşınıyor ben anlıyorum üzülüyorum bebeğime
0503 Sdagllc çok faydasını göreceksin cnm herşeye iyi geldi elim yandı Bi sürim dedim anında geçirdi kızımın da poposu çok kızarıyordu ondan aldım tek sürmede etki ediyo