Sum87 Kızlar oğlum yaşına girmeye gün sayıyor ama aşırı derece korkak aklınıza gelebilcek herşeyden korkuyor bence bu yüzden deyürümüyor ne yapmam lazım ?🤔
BrcnBlgn Sum87 Neyden korkuyor mesela cesaretlendirmeye calisin her yaptigi hareketi desteklein alkislayin aferim dyin
Tatliskooo Sum87 özgüven ve cesaret geliştirici etkinlikler yapın en iyisi . Anne baba ile birlikte fazla vakit geçirmek çok etkiliyormuş özgüveni tek başına pek oynamasın alkışlayın başardın diyin korktuğu şeylere cici yapın yanaştırın
Sum87 BrcnBlgn en basiti bizim düğün fotografımız var büyük ondan korkuyor eşime yukarıdan asagı sesleniyorum korkuyor bir yere tutunduruyorum sımsıkı elleri asla kımıldamıyor gibi gibi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama olmuyor
BrcnBlgn Sum87 Daha once dustumu peki yoksa hepmi boyleydi…fotografinizdan korkuosa bebegi kaldirip fotografa dokundirin cici anne baba yapin surekli
Sum87 Tatliskooo o da ilgili i evde oldugu sürece ilgilenir beraber oyun oynarız yürütmeye filan çalışırız bilemedim 🤷🏼♀️😊