Yigitoglum_2 Kızlar yakında ek gıdaya geçicem insallah . Yoğurdu evde yapmak istiyorum önceden köyden alıyordu eşim ama artık güvenemiyorum virüs sebebiyle . Sizler nasıl yapıyorsunuz hazır yoğurt vermek te istemiyorum alan var mı acik süt ?
Zuleyha__19 Yigitoglum_2 alıyorum ben ya Allah’a emanetiz önceden kendileri doldururdu şimdi fabrikada şişelere doldurup öyle veriyorlar
Guler100 Yigitoglum_2 bende suthaneden alip yapiyorum hep sonucta markette alinan yemeklerden daha az zararlidir die dusunuyorum kaynatiyoruz çünkü poseti tencereye bosalttigim gibi ellerimi yikiyorum cpk şükür bi sounla karsilasmadim
Yigitoglum_2 BiricikAilem hangi marketlerde vardır acaba üzerinde yazıyor mu pastorulize diye markası ne
Yigitoglum_2 archmom nerden alıyorsunuz acaba hangi marketlerde vardır ben hiç görmedim .. bulunduğum yerde a101 bim şok var sadece küçük biyer
Mom10 Yigitoglum_2 Bimin altın sütünü kullanıyorum yaklaşık 3 aydır çokta memnunum.Sizde alabilirsiniz.
Yigitoglum_2 Mom10 hoc görmedim ben altın süt diye yaziyo mu üzerinde? Peki neyle mayaliyorsunjz? Hazır yoğurtla mi ilkini
Ikrazumra19 Yigitoglum_2 bende aliyorum kaynatiyoruz zaten yani icinde mikrop kalmasi pek mumkun degil
BiricikAilem Yigitoglum_2 Ben migrostan alıyorum üzerinde pastörize günlük süt yazıyor. İçimin var, şok markette de var.
BiricikAilem Yigitoglum_2 Bulunduğum yerde şok var demişsin. Şokta pastörize süt var ve de probiyotikli yoğurt mayası var ondan da al ikisiyle mayalarsın.
Mom10 Yigitoglum_2 Bazen sade activia ile mayalıyorum bazen hazır yoğurtla tabi önceki mayaladığım yoğurttan maya kalmadıysa.
Yigitoglum_2 Ozgsyhn ben güvenemiyorum artik manavdan alıyordu eşim köyden geliyordu oraya da ama bilmiyorum artık napicam
Ozgsyhn Yigitoglum_2 canım kaynadıktan sonra virüs kalmazki mümkün değil proflar bile açıklıyor belli vir sıcaklıkta virüs ölüyor zaten
Ozgsyhn Yigitoglum_2 hem alacağınız marketteki sütler de inekten çıkıp köylerden toplanıyor 🤷 tek farkı size gelen sütten bayat ve uzun süre raf ömrü olsun diye kismi kimyasallarla donatılmış 🤷
Deletedmom388 Yigitoglum_2 Şok tan alıyorum Bakraç süt yazıyor üzerinde onunla mayalıyorum çok güzel oluyor🌸Açık süt alıyordum ama şu durumda güvenemedim,bildik bir yer de yok o yüzden burada bir arkadaşın tavsiyesiyle Şok un sütünden yapmaya başladım
Yigitoglum_2 Deletedmom388 var burda şok guzeloluyor mu bende ordan yapayım o zaman .. birde sunusorcaktim ilk ne ile mayaliyorsunjz hazır yogurtlanolur mu
Yigitoglum_2 Deletedmom388 her şok ta vardır dimi ben hiç rastlamadim da icim sut aliyordum ben ordan hep