asel_asya61 Anneler kızımın dili birkaç gündür beyaz. Sütten olduğunu düşündüğüm için pek önemsemedim ama geçmeyince araştırdım. Yanak içlerinde yok sadece dilinde var. Pamukçuk emmesine engel olurmuş ama emmesinde sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻 Dili beyazsa kesin pamukçuk mudur? Bilen anneler yazarsa çok sevinirim
Hediye asel_asya61 ara ara karbonatlı gazlı bezle temizle dilde varsa sıkıntı yok diye bir doktor yazısı okudum sorun yoktur yani çok minik suda verebilirsin ben 4aylık bebeğim arada verıyorum aşırı beyaz olunca gayda saglıyor
Mahinursmr asel_asya61 hayır pamukcuk değil benim kızımında dili beyaz doktorumuza sormustum süt kalıntısı demişti pamukcuk böle olmaz yanaklarının agzının kenarlarında olur demişti 😊
Kelebegimm Bazen süt kalıntısı oluyor. Bende pamukçuk sandım üzüldüm steril bezle ılık suyla bi sildim baktım meğersem süt kalıntısıymış😊
asel_asya61 Hediye bebeğim 3 aylık hiç su vermedim ama gidip gitmediğini anlamak için bir çay kaşığı vereyim belki de süt kalıntısıdır. Teşekkür ederim☺️
asel_asya61 Bisaniye az önce temizlemeye çalıştım izin vermiyor ağzını açamıyorum. Zorla iki kez dilinin ön kısmına ulaşabildim. Temizlendi. En azından pamukçuk değilmiş çok rahatladım🙏🏻 Temizlenmediniz takdirde sıkıntı olur mu acaba? İzin vermiyor çünkü
Bisaniye asel_asya61 valla ben de hergün cebelleşiyorum kalırsa pamukçuk olabilir diye okudum doktor da öyle söyledi bugün şey yaptım yumuşak mama kaşığını karbonatlı suya batırdım ağzında emiyo onu en azından korkuyorum ben de pamukçuk olur diye