19931993 Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 7 aylık oğlum var. Ilk kez saçını kestireceğim. Ne zaman, Nasıl yapılmalı? Bilgisi ve önerisi olan var mı? Acil..
gezgin_anne 19931993 bıngıldak kapanmadan nasıl kesim yapacaksınız benim oğlum 8 aylık hala korkuyorum bıngıldak kapanmadı diye
Prensesannesiii26 19931993 sünnet oldugu icindoğduğu zaman kesenler var yani bir haftalık olana kadar kesiliyor sizinki yedi aylık olmuş kesilebilir en sakin olduğu zamanda siz tutun babası makineyle kazisin
Damlatahaata 19931993 bugun bende aynı şeyi düşünüyorum 11 aylık oğlum daha hiç kesmedik makineyle kessek dururmu ki diye düşünüyoruz babasıyla
minimalanne 3 aylıkken ben kendim kestim. Döküldü çok yarım yamalaktı. Eşim oynadı konuştu bende yavaş yavaş kestim bastırmadan berberle konuştuk öyle yapın dedi. Eşim doğunca keselim sünnet dedi ama çok uzun ve güzeldi kıyamamıştım keşke o zaman kesseydik sünnete uyardık 😒
kaganim9 7 buçuk aylıkken kestik bi Sorun olmadı oğlum 8 buçuk aylık şuan çıkmaya başladı bile saçları 😀
espalp 19931993 7 buçuk aylıkken makineyle 3 numara yaptık babasıyla. Makinelerin dışında plastik aparat var zaten biraz dikkatli olunca sıkıntı olmuyor. Baby tv açtık, şarkılar söyledik, makine sesini bastırdık yaptık🤣