Alyask NurR yaaa 😔😔😔 ama biz ikinci doz yaptırmadık yarın 18 Aralık beklıyoruz olamaz ya gerçekten mi 🤦♀️ Hayır o degılde 10 gün fılan geçtı keşke yaptırdaydık hiç iyi demedın bunu 🥺🥺
Gizem37 NurR Canim özel hastaneler her seye fiyat koyarken aşıda indirim yapmasini bekleme benim kuzenim eczacı ben yarin alicam aşıyı 70 tl indirme giriyor eczaneden al sağlık ocağında yaptir zaten agizdan veriliyo igne degil
NurR Alyask bende anlayamadım valla bizde yarın gidicez aramışken sorayım dedim hayır bizde yok öyle bişey dedi sizde kendi hastanenizi arayıp sorar mısınız bi farklı mı bakalım 🤔
NurR Alyask ben hastanede yaptırdım ilkini kontrole gidiyoruz aylık aşıyı da o şekilde yaptırıyoruz o yüzden
cerenmndv35 Hvvhzl ne kadr olucakmış fiyatı cnm.bizimde 28 araliktadi aşımızın ikinci dozu erken olması sorun olur mu acaba
Gizem37 Minikmucizee O kadarını bilmiyorum canım dolar bazlıymış malum dolara güven olmuyo sen yarin eczaneden al hastanene götür 10 tl enjeksiyon parasi verirsin sadece hastane kabul etmezsede saglik ocagina yaptırırsın
Gizem37 Minikmucizee Ay karistirdim sizi 😂😂😂 Canim dolar bazliymis ondan indirime giriyomus ilac dolara bağlı cikabilirde belli değil daha suan indirimdeymis
Gizem37 Minikmucizee Tanıdık eczanen varsa al canim bence onlardan rica et saklasın 🤔🤔 günü gelincede yatırırsın
Hvvhzl cerenmndv35 70 lira diye biliyorum canım. Sipariş vermek için gitmiştim ayın 19 undan sonra verelim dedi şimdi verirsek eski fiyattan gelir dedi