JustGrace Bugün ilk defa duydum böyle bir bez olduğunu. Çok ince gibi geldi, sanırım zaten gece tavsiye edilmiyor. Kullanan varsa fikirleri nedir çok merak ettim.
Aycabu JustGrace ben eşime aldırdım birkaç gündür kullanıyorum gündüz için uygun bence kullanılabilir. Gece prima premium kullanıyorum. Yapısı biraz ince böyle bez torba torba olmuyor bacağının arasında o yönden ben sevdim zaten. Pişik kızarıklık vs yapmadı şuana kadar. Kullanılır. 👍🏻
JustGrace FnurGokcan inşallah tecrübe eden biri çıkar tam da bez alma zamanımız geldi alıp pişman olmak istemiyorum tabi 🤷🏼♀️
FnurGokcan JustGrace aynen öyle,deneme paketi alacak olsam hep sonu hüsran oluyor. Normalde prima aktif bebe kullanıyoruz, sleepy külot bez denemek için aldım 2 belki 3 kullanımda pişik yaptı. Kaldı tam paket elimde🤷♀️
JustGrace FnurGokcan ay kesinlikle aynısı bizde de oldu Sleepy’de. Biz de prima aktif bebek kullanıyoruz. O zaman birimizden biri kullanıp denerse diğeri de aynı olacak büyük ihtimalle 😄
Aycabu JustGrace 6 ay 9 günlük bugün ☺️ karnımda tekmeleri durmazdı doğdu hala öyle çok hareketli biraz biraz oturabiliyor kendi bu ara 😊
JustGrace Aycabu maşallah 🤗 benimki de aynı öyleydi şimdi de koşturarak ulaşım ihtiyacını gideriyor 😄 o yüzden tereddüt ettim ama denemeye değer diyorsunuz 👍🏻