Dhmi Arkadaşlar yazlık kıyafet aldim oğluma lc waikiden alan varmi kargo da yoğunluk var mis bir haftayı bulur mu gelmesi
sule42 Dhmi pançodan sözde bayramlık mahiyetinde aldım bende 1 hafta gecti halaaa hazirlaniyr musteri temsilcisi de diyr ki 15 gun kargolama suresi gicik oldum bnde ins sizinki erken gonderilir
Dhmi Seydameva bende ankarada oturuyorum 2 hafta önce bizde boynerden sipariş vermiştik oda bugün geldi
Cesurunannesii Dhmi Benim de siparişin üzerinden 10 gün geçmişti halâ sevk edilmeyi bekliyor olarak görünüyodu. Mesaj attım, ertesi sabah kargoya verildi diye mesaj geldi. Birkaç gün sonra da 20 Tl indirim kodu 😊 Bi mesaj gönderin bence.
tosuncukannesi Dhmi ben lcw dan aldım cidden çok güzel bebek ürünleri 👌 ama 1 buçuk haftada gelmişti sizinki de muhtemelen bayram sonuna kalır diye düşünüyorum 🤷
Duygufbetul Dhmi ben lcw dan gel al la aldim bebegimin kiyafetlerini esim zaten disarda calisiyo bu surecte o aldi. Ama bedeni olan hicbi sey yoktu dogru duzgun magaza stogunda. Kargo beklememek icin aldim yine de
Minikcivcivim Dhmi 15mayıs da Sipariş girdim bugün kargoya verildi daha yeni. Kargo da bakalım allah bilir ne zaman gelir😂 zaten uygulama da her dakika uyarı veriyor siparişler bayramdan sonraya kalabilir diye 🤷🏼♀️
MayneymisAltintop Kesinlikle bayramdan sonraya kalır. Bugün sipariş verseniz kargoya verilme süresi 12 gün