Alyaerva Bebeğim suan 5 ay 15 günlük odayı ayırmayı düşünüyorum siz ne zaman ayırdınız? Biz odaya adım atsak yataga girsek o sese uyanıyo gece dönmeye korkuyoruz vallahi
Ahanife Alyaerva 1 yaş 24 günlük kızım 4 gün oldu ayrılı ilk üç gün sürekli uyandı uymak istemedi ama dün çok rahat şekilde uyudu şükür ki alışmaya başlıyor artık büyüdü küçük beşiğinde zaten yatmadı hiç bazen bizimle bazen yerde bi o tarafa bi bu tarafa diye diye 1 sene geçti 😅
Bulutbey Alyaerva tam 5 aylık olduğunda ayırdım bende çünkü sepet beşikte rahat edemiyordu. 5 gündür yatıyor odasında. Hem kendi rahat uyuyor hem ben. Dikkatli yattığım için de en ufak sesini duyuyorum sıkıntı yaşamadık bakalım. Belki diş döneminde biraz zorlanabiliriz diye diğer beşiği de kaldırmadım .
Ceren-lale Alyaerva bende 6 aydan sonra ayırdım odası bizim odanın hemen yanında olduğu için sıkıntı yaşamadık odasına emzirme koltuğu koyduk çok rahat ettim emzirip geri yatırıyorum oda rahat bizde 17 aylık olduk ve artık geceleri deliksiz uyuyor çünkü 1 yaşından sonra gece emzirmeyi bıraktırdık çocuk odasını benimsesin doktorlarımız hep çocuk nasıl alışırsa öyle gider diyorlar aman yok çocuk yanımda uyusun zaten büyüyünce uyumuxak kafasında olmayın uyku düzeni çok önemli uyku egiğitimide hem çocuk rahat Hemde anne babalar ♥️
OZge35_5 Bulutbey gece ya duymasaniz. Ne biliyim. Bana çok zor geliyo. Daha üç ayligiz. Sanırım bir iki yaşından önce ayiramam. Beşiğinde yativersin yanımızda nolcak:)aklım kalır hayatta uyuyamam o başka odadayken. 6 aylıkken aliscakda nolcak sanki odasına :) benim fikrim bu. Herkesinkine saygı duyarım ♥️😘
Ceren-lale Alyaerva genele takılma sen büyütüyorsun çocuğunu en iyisini sen bilirsin şimdi bizler bilinçli doktorlara bakan bilinçli ebebeynleriz millete baksam ooo hiçbirşey yapamazdım
Bartununannesi Alyaerva 7 aylıkken ayırdım, 6 aylıkken ayıracaktım fakat o dönem çok fazla deprem olduğu için 1 ay ertelemiştim. 6 aydan fazladır odasında yatıyor. Bazen esim gece işe gidince yanıma alıyorum ama farkediyorum ki o odasinda daha rahat. Uyanınca sesleniyor zaten alıştı:)
SedaMeyra Alyaerva 11 aylikken ayirdim sebebi 6 aylikken memlekete gitmistik 4 ay kaldik geri evimize döndüğümüzde 1 ay a alisma sureci sonra 11 aylikken kendi odasinda tek uyuyor kızım . Evde olsaydim 6 aylikken ayirirdim ben de
Aurora0 Biz de ayırdık sayılır ama biraz saçma bi model oldu bizimki 😅 o hala bizim odamızda karyolasini bizim odaya koymuştuk, biz yan odada yatiyoruz eşimle 😂😂 onu ayirmadik biz ayrıldık odadan yani 😂😂
Bulutbey OZge35_5 düzenimizi şimdiden oluşturmakta bana doğru geliyor. Büyüdükçe daha zor olacak çünkü.
Bbsozlm Alyaerva 8 aylık ayırdım ama keşke daha önce ayırdaydım çok pişman oldum öncesinde ayırmadığıma. Uyanmaları azalmadı hala sık kalkar ama yatağa rahat yatıyorum dönmeye korkardım eşim sesli nefes alsın dürte dürte uyandırırdım nefesine sahip çık diye 😂😂
Bbsozlm Alyaerva inşallah hemen alışır. Küçük olduğu için çok yabancılamaz bence kızımda 2-3 gece uyandığında gece farklı bi yerde olduğunu anlayıp uyumadı konuştu sonra yerine alıştı ve benimsedi sizdede böyle olur