turunclardan01 Kızlar araba Koltuğuna kaçıncı ayda yada hangı sartlarda gectınız kılo vs? Birde hangısını onerırsınız
Mrs_Mert turunclardan01 biz kullanmıyoruz şu an için ama sanırım en az 9 kilo olması gerekiyor araba koltuğu özelliklerinde öyle bişeyler yazıyordu diye hatırlıyorum
turunclardan01 Mrs_Mert bızım bı ay kalms tahmınen o zman ama daha oturtmuyoz pusetten ayakları sallanıo
fgn turunclardan01 https://www.e-bebek.com/joie-every-stage-fx-0-36-kg-isofix-oto-koltugu-p-joi-c1602aadpw009/ boyle canim, ben yurtdisindayim Biz buyuduk artik 14 ayligiz🌺 ilk basta bebek pusetinde duruyodu, sonra biraz buyuyunce bunu aldik memenunum canim
Mrs_Mert turunclardan01 Yine de yanlış veya eksik bilgi vermek istemem araştırırken öyle okudum diye aklımda kalmış o da sanırım araba hareket halindeyken bebek kendini biraz tutabilsin diye olabilir biz de pusetin son demlerini yaşıyoruz artık 😀
Organiktavuk turunclardan01 kraft marka aldık 0-36/ 9-18 olanlarda oluyor önemli olan kilosu aparat oluyor onunla kullanıyorsunuz bizimki sağa sola dönebiliyor malum durumlardan dolayı çok kullanamadık ama kızım sevdi
zeynan turunclardan01 9 aylık olduktan sonra BeSafe iZi Comfort aldık. Oto koltuklarından en yükseği ve güvenlisi diye geçiyor.
zeynan turunclardan01 Letgo’dan 2.ellerine de bakabilirsiniz tercih ederseniz. İçindeki köpükleri sağlam olduktan sonra dış kılıfı tamamen sökülüp yıkanıyor, içinize sinmezse yalnızca kılıf da satılıyor.
SayMyName turunclardan01 pusetine artık sığmıyordu bir de dışarıyı izlemek istiyordu . Besafe aldık çok memnunz . Adac testinden geçmiş ve yüksek bir oto koltuğu o büyük avantaj