Tubina Kucaktan inmeyen 3 aylık kızım için kanguru arayışındayım, zira bütün gün yapışık ikiz gibi geziyoruz hiçbi iş yapamıyorum, evde kullanım için hangi kanguruyu önerirsiniz alıp memnun kalan var mı?
Ozgearslnn Tubina Mamadus kullanıyorum çok memnunum bebeğimde çok rahat içinde tavsiye ederim.Solomom ile ikisi birebir aynı, desenleri farklı sadece ve mamadus daha uygun fiyat olarak.
Thanim Tubina mababyturkey aldim kullaniyorum cok rahat ettim ozellikle de saglik ocagina gidip gelirken🙈☺️
Tubina Deletedmom896 Woody Ozgearslnn Berenikom Thanim hepinize teşekkür ederim kızlar:) 3 aylıkken kullanılabiliyor mu peki
Berenikom Bende mamadus kullaniyorum, solomomda guzel ama fiyat olarak mamadus daha uygun ve suan indirimde
SedaMeyra Tubina solomombaby yenidogan aparatli almıştım dogdugundsn beri kullaniyorum ilk 6 ay ozellikle hergun kullandim ev işimi alışverişimi sporumu yemeğimi hatta bazen tuvaletimi bile yaptm rahatlikbence cocukta anne koynunda huzurlu
Thanim Tubina dogumdan itibaren kullanilanlar da var 4.aydan itibaren de seciyorsunuz kendinize gore :)
Berenikom Tubina evet normalde 3aya kadar yenidoğan aparati ile kullaniliyor ama sizin onu almaniza gerek yok
SedaMeyra Tubina cok rahat kumasi yeri boyasi falan hepsi bebege uygun. Ben kilolu biriyim bide baska bi iki kanguru belime olmadi solomombaby rahatlıkla kullandim. Gecen yaz 3.5 yasinda ki 17 kilo yigenimi yarim saat taşıdım o kanguruyla sırtımda
Hunilianne Tubina dışa dönük de kullanılabilen kangurulardan al en geç bir ay sonra dışarı bakmak isteyecek
Mitsii Tubina solomom baby her yone aldim, kanguruyu cikardigimda sevinc cigliklari atiyor :) bizimki de uc bucuk aylik bu arada, icinde cok rahat etti.
AlpMom Solomom kullanan anneler bende heryone modelini aldim sanki bebek cok one dusuyor gbi hssediuorm skmak da istemiyorum siz nasil kullaniyorsunuz ?
Kubuu1 Tubina kangiruyu bilmeme ama ben sling aldım ve keşke yenidogdugunda alsaymisim dedim çok rahat ettim çok sevdim kızım 4 aylık arabayı taşımakta da slingde yürürüm diye düşündüm tabi yasaklar kalkarsa 🤦