Fatima33_ ahh kolik ahh:) benim oglum kolikti, simdi artik arada gaz sancisi tutuyor sadece… bana doktor bunun en iyi ilaci zaman sabret demisti, gercekten oyleymis… sunlari yapiyordum her gün…
-aglama saati yaklasinca ilik dus aldirip karnina gaz masaji yapiyordum, internette ayse guner diye bir ebenin videosu var gercekten faydali hala gunde 1 kere yapıyorum
- mutlaka kendim kimyon, zeytin yagi iciyordum rahat olsun diye ve gaz yapacak hic bir sey yemiyordum
-nasuh bazukinin kolik müziği var onu dinletiyordum uykuya gecmesi kolay olsun diye
- bazen hicbiri ise yaramiyordu, o zaman da kucagima alip plates topunda hafif hafif zipliyordum o sekilde uyuyordu bi yarim saat zipladiktan sonra…
- 3 aylik olana kadar boyle devam etti, evin icinde kanguruyla cok gezdim kucagimdan inmek istemiyordu cunku.. simdi 3 ay 13 günlük,gecemiz rahat sukurler olsun,gunduz de gazi azaldi ve etrafi incelemeye, konusmalara tepki vermeye basladi… dört gozle 4 aylik olmasini bekliyorum:) hep soyle dusunun gececek, onun size cok ihtiyaci var dunyaya alismak icin kolik bebeklerin sorunun bu olabilecegini söylüyor bazi uzmanlar alistikca da azaliyor… ek olarak da biogai ve nurse harveys colex kullandim benimkinde bunlar işe yaramisti