Aryasare Akademisyenanne Ben bunu aldım en son kızıma dokun hisset ama bizimkisi ye hisset gibi oldu biraz 😁 Hikaye kitabıda aldım henüz gelmedi onlar gelsin içeriğine resimlerine falan bakıp onlarıda söylerim size 😊
Akademisyenanne Aryasare ya ben o elleri yerim😍bizimki de zeka kartlarimi gorunce tadina bakmak istiyor😅
limonlukarpuzzz Akademisyenanne bebek dokun öğren serisi :) mesela hayvanlari gosteriyor o hayvanin derisinin dokusuna benzer şeyler koymuşlar. Benim kizimin dikkatini çekiyor :)
Akademisyenanne limonlukarpuzzz yaa🙈aldim bugun ben de bakalim ne zaman gelicek😊insallah begenir kizim.
limonlukarpuzzz Akademisyenanne beğenir beğenir o dokular farkli geliyor yaa hoşlarina gidiyor :) pearson yayinlarinin kitaplari çok güzel hayvanlar serisinide aldim her zaman olmuyor malum cabuk tukeniyor aklinizda olsin okumak için ararsaniz :)
Akademisyenanne Adlk ben de kitaplik alip icind serilerden koyacagim. Sirayla okurum😊nasil olsa evdeyiz😊
limonlukarpuzzz Acelyannesi takip et canim internetten oyle denk getirdim aldimm yoksa her zaman bulunmuyor 🤦