leyla24 yüzumde cok var ne yapacam nasil gider bi fijri olan varsa allah rizasi icin söylesin cok sey denedum yok azalmiyo inanin aynaya bile bakmk glniyo icimdeb eskiden yoktu bi anda patlak verdi😥3 senedir cogaldikca cogaldi tek care lazer mi
Defne_cicegim leyla24 b n eczanede çalışıyorum biodermanin leke serisi var onun yüz temizleme jelini alıp sabah akşam güzel temizle yine leke kremi var temizledikten sonra güzel sürüyosun bide yaz kış hiç farketmez güneş koruyucu mutlaka kullan heleki şu dönemde çok faydasını görürsün lekelerinin rengi açılacak 🤗
leyla24 Defne_cicegim yaa cok tesekkur ederim insallah bu krem tarzı seyleri cok denedim ama fayda gormedim hic insallah bunda görurum
Defne_cicegim leyla24 özellikle lekeli ciltler için çıkardığı yüz temizleme Jeli çok güzel bi şans verebilirsin aslında cosmed markası var onunda leke serisi inanılmaz etkili ve kendilerine güveniyorlar yüzünde resmen kocaman bi kahverengi lekesi olan hastama vermiştik 1 ayda rengi resmen beyaza dönmüştü onuda tavsiye ederim bak ☺️
leyla24 Defne_cicegim acaba fiyatlari nedir acaba cok pahalilar mi artik bu islere p kadar paralar harcadim ki