Allah-Islah-Etsin Kuzular kullanan var mı. Nasıl kullanışlı mı. Ben yağlı kağıt kullanıyorum ama doğaya atık oluyor. Çevreye Zarar vermemek için Bu mattan mı alsam diyorum. Öneriler var mı.
Mom62636362 Allah-Islah-Etsin Kullanırsanız paylaşır mısınız, yanmaz yapışmaz silikon özel şeyler var, yemek kursunda kullanırdık, çok kullanışlılar gerçekten
Mom104 Allah-Islah-Etsin çok hassassınız sanırım size ne mutlu 😊bahsettiğiniz mat hakkında bilgim Yok bende yağlı kağıt kullanıyorum, yağlı kağıt kullanıp çöpleme işlerini düzgün yaparsınız doğaya atık olmaz 🙂
Allah-Islah-Etsin Senihaaa @Mom62636362 @yasemnugr06 gıda ile teması uygun olan malzemeden yapılıyormuş. Sağlığa zararlı olmaz diye düşündüm açıkçası. Kullanımı da rahatmış tepsi ovalamakla uğraşılmıyor. Bende yeni öğrendim. Ama yeni mi çıktı piyasaya bilmiyorum. Uzun vadede ev hayatımı kolaylaştıran bir ürünse almak isterim. Yeter ev işleri yahu bıktım 😫hemde sürekli çöp üretmemiş olurum diye düşündüm.
Annesivekizi Senihaaa silikon camla aynı ana maddeden yapılır. Yani kumla. Cam nasıl sağlıklıysa silikon da sağlıklı ama yüzde yüz silikon olması önemli. İçine plastik karışmamış olması lazım
Allah-Islah-Etsin Mom104 ya haklısınızKeşke düzgün ayırabilsem hep. ama her seferinde cam ve kağıt atıkları tam ayıramıyorum eşim dikkat etmiyor. Cam şişeler çöpe gidiyor üzülüyorum. Kartonlar zaten fena. Süt kutuları falan. Keşke belediyeler düzgün ayrışım kutuları yapsa.
Mom104 Allah-Islah-Etsin bende ilk zamanlar zorlandım şuan mahallemize yeni bir cami yapılıyor ve kapısında atık kutuları var gelirini caminin inşaatına kullanıyorlarmış eşimle oraya gönderiyorum bi süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten 😊🌈
GameProMom Allah-Islah-Etsin mucizevi bi buluş bence 😅 Paderno silpat olarak araştırırsanız hakkında tek kötü yoruma denk gelmezsiniz , bizler profesyonel mutfaklarda bu silpatları kullanıyoruz. Gayet dayanıklı ve kullanışlı ..
Mom62636362 GameProMom yemek kursuna gitmiştim 3 sene önce, kullandıklarımız bunlardı, o vakit bulması zordu baya, baya yardımcı oldunuz, o vakit çok özenmiştim almak için. Teşekkür ederim canım❤
Kuzum35 tupperwarer’ın uzun zamandır fırın matı sattığını biliyorum kendim kullanmadım ama görünüşe göre kullanışlı bir ürün