Hayat16 GkhanKbr 4. Aydan itibaren çıkarmadım. Saat 8-9 arasında yatırıyorum . Saat 11 ve 12 de rüya beslemesi yapıyorum, bebeği hiç uyandırmadan.
A1s2a3m4 GkhanKbr 52 gunluguz cıkarmak için ugrasıyorum ama cıkmıyo yatırıyom gunduz uyanınca kendi hiç durmuyo gecenin gazını atıp duruyo bende artık ugrasmıyorum emzirip yatırıyorum direk nasıl olsa sabah alttan ustten atıyo diye 🙄ama dogru mu yapıyom bilmem
Eda2808 GkhanKbr çıkartıp yatryrm çok uğraşıp çıkmayınca da zorlayıp uyandırmıyrm onu tamamen öyle yatryrm
Aysenur-efe 5 ay 18 günlüğüz, çıkarmadan uyuyor. Bir kaç kez çıkartmak için kaldırdım uyandı hep. Çıkarmadan da rahat uyuyor
GkhanKbr Aysenur-efe Bende çıkarıp yatırıyordum uyanıyordu artık çıkarmıyorum sorun da olmuyor sanki 2 ay 3 günlüğüz bizde.
GkhanKbr Aysenur-efe Yapan birinin daha olmasına sevindim yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum. Teşekkürler 😊
Minikhayat_1 @GkhanKbr bende çıkarıyordum uyanıyor sonrasında uyutmak zor oluyor mama aldığı zaman çok rahatsız oluyordu da şimdi sadece anne sütün de sıkıntı olmuyor çıkarmdan uyutuyorum sabah uyandığında önce gazını çıkarıp sonra emziriyorum
PayyEr26 Aynen katılıyorum gazı çıkarmadan uyuyabilirler. Bende bu konu üzerinde Araştırma yaptım bebeğin uyku kalitesini düşürüyormuş. Hatta rahatsız değilse altını almana bile gerek yokmuş.
GkhanKbr PayyEr26 Evet bez değiştirmeyi bende duydum eğer kaka yapmadıysa açmayın altını diyor ama gaz olayına hiç denk gelmemiştim. Kendi kendime çıkarmamaya başladım uykusu dağılıyor diye o yüzden sormak istedim ;) teşekkürler
Besiktas Bebeğim 27 günlük 2 saatte bir kaldırıp emzirmeye çalışıyorum fakat sadece tek göğsümden yaklaşık 15 20 dk emiyor hemen uykuya dalıyor. Sütüm yeterli geliyor mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum :( benimle aynı şeyi yaşayan anneler var mı ?
Guni92_ Besiktas doyup doymadığını bezden takip edebilirsiniz. Düzenli çiş yapıyorsa doyuyodur anlamına geliyor 🤍
Defne_ozgul Besiktas yani 27 günlük bebek saatlerce emecek diye bir kayde yok gayet güzel emiyormuş doymasa mutlaka ağlar ve huzursuz olur sütün yetiyordur mutlaka endişe etme
Nursahmetyusufaras00 Bazen çıkarmıyorum emmek istedi tekrar uyudu uykusu bölününce gazi var yada ac oluyor. Genelde yoksa cikarip uyutuyorum
Nursahmetyusufaras00 Eylul-92 kime dediniz ? Ben mesela uyandı 3 civarı 4 buçuk 5 anca uyudu açıktı tam doyunca bebek bırakır memeyi. Uyuuor diye bırakmıyorum alıyorum acıkmış diye yatağından
Eylul-92 Nursahmetyusufaras00 zaten aslında yeniden uyutana kadar nerdeyse 1 saate yakın geçtiği için bebeğim yeniden acıkıyor 😔
Guni92_ Ben gazını çıkarmadan uyutmuyorum çünkü sonra kıvranıyor 🥺 zaten gazlı bir bebeğim var 🤭 2 ay 12 günlük
Hayat16 Guni92_ sizinki çok minik zaten. Hareketlenene kadar mecburen. Ayrıca gaz damlası kullanabilirsiniz.Doğalları var.
GkhanKbr Guni92_ uyanmıyor mu canım baya zorlar tabi bu durum inşallah geçer. Her gün bi bardak rezene kimyon yada anason çayı içmeni öneririm
Mommy_Bird Hayat16 merhaba rüya beslemesi dediğiniz şeyi 54 günlük bebeğime bu gece yapmaya çalıştım uyurken aldım emmedi ne zaman yapmak gerekiyor acaba
GkhanKbr Hayat16 Evet bende uyandırmadan emziriyorum ama biz gece uykusuna anca 11-12 arası geçiyoruz
turunclardan01 Hayat16 bende 3. Aydan berı çıkarmıyorum gazını en gec dokuz da yatırıp 12 de rüya öğünü sonra uc ta kalkar kendı emzırıırm sabaah da beş bucuk altı uyanıs