Deletedmom328 Kızlar malum durumlardan dolayı dışarı çıkıp alışveriş yapmak istemiyorum internetten sipariş verip memnun kaldığınız , birazcıkta uygun olan siteleri yazar mısınız rica etsem 🙈 Şimdi kotona baktım bi ev için şort 40 TL 😳
Semraakal Deletedmom328 hm den tulum aldım Kızıma ama pahalı biraz çok beğendiğim için aldım 12 gün oldu kargo hala yok. Lcw den de yazlık bi kaç parça aldım bir haftada geldi canım
Minniemouse_4235 Deletedmom328 1 yaş alma 1 beden büyük al yani bebeğin 1 yalındaysa 2 yaş al bende aldım kotondan ama aldığımda şort 16 tlydi geçen hafta almıştım bende civil koton lc Waikiki ye falan bakıyorum genelde bi de en ucuz bebek market var minicity de güzel ama güzel olan herşey tükenmiş buralara bakabilirsin
Elfida-10 ebz09 İzmir de arkadaş vardı 28nisandan bu yana yok😅 birde Çek göndermişler özür niyetine 20 tllik🤣
Deletedmom328 Kubraegit1 aaa civilin int sitesi var mı varsa sipariş edim hemen gecen sene de ordan almıştım birkaç parça iyiydi yani
Deletedmom328 Semraakal bende çok beğendiğim şeyleri pahalı da olsa alıyorum şu sıra ev için alim dedim de lcw de uyarı veriyor gecikme yaşanabilir vs diye 😒 en iyisi çıkıp gidip almak sanki