Bubbles Selam anneler bebeğim 4 aylık olucak ona kitap okumak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz var mı bişiler
Mom0870 Bubbles masal anlatıyorum yanına uzanıp o saçlarımla ellerimle oynuyor ben anlatıyorum kelime haznesi gelişsin diye ☺️Evin her yerine Kitaplar koydum alışsın yaşamın bir parçası olarak diye
Kubraegit1 Bubbles Kendini kaplan zanneden kesi,kendini kutup ayısı zanneden boz ayısı kitapları var .Onları elime alıp uyduruyorum bişeyler 😂
limonlukarpuzzz Bubbles dokun hisset keşfet serisini aldim ona bakiyoruz onu inceliyoruz çokta hoşuna gidiyor. Ayriyeten birde hikaye kitaplari aldim onlari okuyorum
Minikfarecik İlk kitaplarım setlerinden aldım. Hem okumak güzel hem de çocuk kitabı görsün dokunsun resimlerine baksın diye
gamzemustafa Bubbles bez kitap,minik sünger kitap,büyük sünger kitap,cee ee kitabını 3.ayda baya sevmişti diş kaşıma kitabı,çıngıraklı kitap,dostumuz hayvanlar serisi ben bunları almıştım 0-6 ay hepsi
Dima Ben de kitap okumak istiyorum ne zaman okuyorsunuz uyumaya yakın bir zamanda mı yoksa altı temiz ve tok olduğunda mı
gamzemustafa Dima karnı tok ve altı temiz olduğunda aslında herhangi bir saati yok keyfi ne zman yerindeyse o an okuyorum uyumadan önce De masal okuyorum