Miniklerin-annesi Kızlar hangı sıteye baksam tahmını kargo tarıhlerı hep ılerı tarıh gec kaldım sanırım.Hangı sıteden alısverıs yapsam bayramdan önce ulasır .Yada herhangı bır sayfadan alsam. Evden cıkamıyoruz cocuklarımızı giydirelim.🙄
elmaliturta Miniklerin-annesi gelmez canım artık pazartesi salı da tatil falan karıştı iyice. Inanın kargon verilmiş ankaraya ulaşsa ben gidip şubeden almaya bile raziyim o halde kargolar suan
elmaliturta Mucizeem tam bilmiyorum canım ama gıda sektörü dışındakiler kapalı diye duydum o da gıda dışında ya kapalı olabilir
Mucizeem elmaliturta kaç gündür şubede bekliyor kargolarım biraz inat ettim gidip almamak için ama geri gitmesin diye yarın almayı düşünüyordum . Teşekkür ederim gene de bakayım
1mom1baby Miniklerin-annesi bayramdan önce ulaşacağını sanmıyorum ben 6 mayısta lcw den sipariş verdim 11inde kargoya verdi bugün elime ulaştı
Mom0870 Miniklerin-annesi LCW’de olduğun ilden gönderme var 2 günde geliyor ama bayram kıyafetine gerek var mı? Evdeyiz zaten bu bayram pijamalarımızla 😀
Mom0870 Miniklerin-annesi web sitesinden olduğum şehirden gelsin seçeceğini seçince kolay oluyor canım
Yavuzuannesi2012 Miniklerin-annesi canım kargolar çok yoğun lcwden sipariş verdim 8 günde geldi normalde 2 güne geliyordu
ballilokmaninannesi @Mom0870 ya bende öyle düşündüm sonradan ilk bayramı deyip yinede aldım bayramlık en azından aliecek bir fotoğraf cekiniriz hatıra kalır dedim ❤️
ballilokmaninannesi @Miniklerin-annesi yani en azından rabbim o günleri gösterirse inşallah büyüdüğünde baktığında bu zamanları hatırlarız lanet bir virüs vardı bayramda yasaktı evde geçirmiştik böyle fotoğraf cektirmistik diyebiliriz 🤗🥰
deryardakayra Miniklerin-annesi en son yumurcakavm den alışveriş yaptım ertesi gün kargoya verdiler bi sor istersen