Nurhanalp OzEnAr aynen ole canım sigortanın kapsamadıgı durumlar oluyor dedıgınız gıbı kalp rahatsızlıgı sonrasında ortaya cıktıysa sorun olmaz dıye dusunuyorum
Mom44 OzEnAr çok uzun zaman önceydi hatırlamıyorum ama kredi silinir eminim başınız sagolsun bu arada
2balbiranne Bizde şuan 10yıllık kredi ödüyoruz 6 yıl kaldı arada eşim( Allah korusun) ölürsem ev kredisini silecekler haberin olsun olur da bişey olursa unutma der hep
2balbiranne OzEnAr Amin Allah razı olsun. Aynen bende hep derim sen başımızda ol varsın bitmesin kredi ev olmasın senden kıymetli değil diye ama dünya işte insan bir saniye sonrasından habersiz
OzEnAr 2balbiranne evet canım haklısın arkadaşımın babası bir anda hiçbişeyi yokken iftardan sonra ellerini yıkamak için banyoya giderken düşmüş işte ne olacağını bilemiyosun gerçekten
Senihaaa OzEnAr tam detayını bende bilmiyorum ama bildiğim şey belli miktar para ödüyorsun kredi ödediğin aylar boyunca Allah korusun bişey olursa direk banka siliyor borcunu
2balbiranne OzEnAr Ayy yaşıyorsa Rabbim evlatlarına bağışlasın acil şifalar versin inşallah. Vefat etmişse Allah mekanını cennet eylesin bu dünyaya pişman olmasın inşallah 🤲🏻
1prensAnnesii OzEnAr canım ölüm olduğu zmaan yeni yasaya gore borç miras kalmıyor ölmüş olması ile siliniyor
Gamze61 OzEnAr Eğer krediyi çekerken sgorta için extra ücret yatırdıysa kasko gibi banka karşılıyor krediyi siliyor eğer imzalamadıysa silinmez ödenir..