Mom4 Bebeğimi mecbur kundaklamak zorunda kalıyorum yoksa elleriyle yüzünü hem çiziyor ve uyanıyor benim gibi yapan var mı ?
Eslemeymen Mom4 bende 4 aya kadar kundakliyordum bu bir haftadır bıraktım kundaklamadım artık çok sıcak çünkü acaba diyordum kundaklamayı biraksam uyurmu nsl olcak çok zor olcak ama tahmin ettiğim gibi olmadı şükür hiç düzenini bozmadı daha iyi oldu böyle
Aaannesi Mom4 benimki 6 aylık çok hareketli oğluşum kollarını kundak yapıyorum sadece yoksa hemen uyanıyor 😂
Hatice3424 Bende uyutucagım zaman hep kundaklıyorum turnaklarınıda emzirirken kesiyorum cizsede hafif kızarıp geçiyo eldiven vesaire hiç kullanmadım kendisi keşfediyo işte 🥰
Kfkf Ben hala kundakliyorum 15 aylik uykuya dalasiya kundakli sonra kundagini açıyorum sabaha kadar istedigi sekil uyuyo
Hatice3424 Mom4 o zaman kundaktan vazgeçme canım hem egzamaları cabuk iyileşir hemde kendisini uyandırmaz
Newmom1010 Mom4 yalniz 2 aydan sonra tam değil yarım kundak diyorlar ona dikakt et tam kundak kalça cikiklihina sebep olabilirmiş
Eslemeymen Mom4 tırnaklarını kes hiç birşeyde olmaz günah çok sıcak dayanamaz kuzu birgün dene peşi gelir alışır oda 6 aylık büyük çünkü
Hatice3424 Mom4 rahatsız oluyodur egzaması kalınıyo demekki inşallah geçici bir süreçtir canım Allah yardımcın olsun☺️💕💕
A1s2a3m4 Mom4 yarım kundak yapıyorum doktor önerisi tabiki ayakları acık eller sıkı sekilde musline sarıyorum