Sonsuna Doğumdan sonra hemoroidim olustu ve cok agrım var tuvalete gıdmeye korkar oldum zeytınyag kataron yagı portago krem kullandım ama gecmedıııı…
Sineemmm2 Sonsuna ahh ahh geçen hafta aynı sorundan post açmıştım neyseki sağlık ocağına gittim doktor bi fitil verdi mucize gibi 1 haftada iyileştim diyebilirim artık tuvalet korkulu rüyam değil
Almilam Sonsuna valla benim bir yıl oldu. Tek çözüm bol su ve sindirimi kolay olan yiyecekler tüketmek bence. Tamamen de geçmiyormuş aile hekimi öyle söyledi bana🤧
Alya123 Sonsuna canım bende Doğumda oldum ve burnumdan geldi , Proctolog diye bir fitil var 20 lira gibi bişey onu al tek seferde ağrıyı sızıyı kesiyor günde bir tane gece yatarken kullandım ben 3 günde kurtuldum ❤️
Selimveannesi12 Sonsuna geçmiş olsun canım. Ben de hava civa diye bi ot var kaynanam onu tereyağıyla karıştırıp vermişti bana sonraki gün baloncuklar indi hemen. Otu ve tereyağını bi kapta tüpte ısıtıyordu soğuyunca sürüyordum ben bol bol
Ediz2019 Sineemmm2 bende de aynı problem var.afedersiniz benim et dışarıya çıkmıç.siae verilen fitil bunu kaynettimi
Tugraeda31 Ben gebe iken çok yaşadım. Ilık su çok rahatlatırdı beni, kayısı tükettim be bol su içtim o zamanlar . Onun dışında yeşil kaplı minik Arko kremler var ya. O geçirmişti benim ağrımı.
Sineemmm2 Ediz2019 evet benimde nohut kadar sert et parçası vardı zaten o zorluyordu tuvalete çıkarken şükür o gitti normale döndüm
tosbikinannesii Sonsuna valla ben o hemoroid în çok sıkıntısını çektim ilk kızım doğduktan sonra her yer kan oluyordu ağlıyordum annem at kestanesi ve üzümü ezip sabah akşam aç karnına içirdi bi kaç gün sonra hiç bir şey kalmadı şimdi ikinci kızımı doğurdum 9 yıl arayla doğumdan sonra tekrardı çektiğim ağrının sancının tarifi yok ağlıyordum artık 3 gün kullandım at kestanesini direk kesti canım dene istersen