Deletedmom310 Kızlar bebeğim.uc aylık bı akrabamız ben görmeden bebeğimi dizine.oturtmus görünce.hemen kaldirdim bişey olur mu çok.korkuyorum
Melek36 Deletedmom310 Kıyamam ya ne kadar paniksiniz. O kadarcıktan hiçbir şey olmaz. Uzun süreli olmaması gerekiyor. Boşa endişe etmeyin😊
Sineemmm2 Deletedmom310 bizde 3 ay 7 günlüğüz tam tersi benim oğlumda oturmak istiyor arada 5 dakika kucağımda yarı oturur pozisyonda alıyorum
ilknurgoksu Elfdrsn erken zamanda oturtmak bebeklerde kamburluga ve kalça çıkıklogına neden olabilir omurgalar daha gelişmediği için oturtmak zararlı 🦋
Cerenaslan Deletedmom310 Bişey olmaz sakin ol 😂 benim kızımda 3 aylık nerdeyse amaa hep oturmak istiyor bende dizimde yarım bi şekilde oturtuyorum bi kaç dakika da olsaa 😊
Deletedmom310 Cerenaslan benimkide istiyor galiba ben oturtmuyorum.oturmak.ostedogini nasıl.anliyorsuniz
Cerenaslan Deletedmom310 Ağladığı zaman her şekle sokuyorum kabul etmiyor ama oturunca anında susuyor numaracııı 😂😂
ilknurgoksu Deletedmom310 anladım canım zaten arkadaş sorduğu için yanıtladım üzülme uyar tekrar olmaması gerektiğini söyle birşey olmaz Allah’ın iziyle 🦋
Doga20 Deletedmom310 Youtubeden takip ettigim birkaç doktor çocukların 3.ayda çok sık olammak kaydı ile ara ara oturtulmalarini öneriyor tabi oturma süresi de çok kısa olacak yani o yüzden bir kereden bir şey olacağını sanmıyorum.