Gizemmdenizz Kızlar son üç dört gündür farkettim. Kızımın vajinasında çiş yaptığı yerin alt kısmında küçük bir delik var ama popo deliğine kadar hafif siyah çizgi şeklinde yapışık neyapmam gerekiyo aşırı canım sıkkın yarın doktora götürcem normal mi bu durum
Deletedmom277 Gizemmdenizz Çocuk cerrahisine getirin bence. Doktor ilk etapta krem veriyor eğer açılmazsa yapışıklık ileri boyuttaysa açıyorlar
Mucizeem Gizemmdenizz kaç aylık canım kızın. Benim kızımda 3 aylıkken cıktı şuan 11 ay 10 günlük krem vermişti doktorumuz onun sayesinde geçti ama geçmeseydi çocuk cerrahisine yonlendirilecektik.
Mrs_Mert Gizemmdenizz Merhaba benim kızımda da olmuştu bununla ilgili post açmıştım dilerseniz bi bakın geçmiş olsun ☺️
Oznrctn Gizemmdenizz bizimde oldu cerrahi açtılar malesef ama hiç duymadı uyuşturdular çocuk rahatladı ama huysuzdu baya gitmeden hep sıcak suda oturttum
Mucizeem Gizemmdenizz kremle geçer muhtemelen götürdüğünde doktorun yönlendirir endislenme🤗 geçmiş olsun canım
ayseguldkn Merhaba Kızım 8 aylık bizdede aynı sıkıntı oldu bebek vazelini sürdük bir süre sabah akşam o bölgeye açıldı gitmemiz gerekiyor ama malum bu durumlardan dolayı kaldık gidemedik…