hayriye_alp06 Bebisinn ilk yazi olan ve ozellikle bunu tecrube etmis annelerin bilgisine ihtiyacim var ben g.dogu and kalicam bu yaz yani asiri sicak neler yapabilirimonu serin raht tutabilmek icin..?klima acasam hasta eder miyim?
Thanim hayriye_alp06 bebek odada yokken acabilirsiniz bebek geldiginde de kapatirsiniz klimayi, sadece zibin giydirirsiniz
Mucizem_06 hayriye_alp06 bizde g dogudayiz batmanda mecbur klima acyrz ama daha baslmdik siz hangi ildesiniz terlmesin sırtına bez köy ben normalde yarım kollu giydryrum ama şuan yatarken uzun kollu gydrdim inşallah üşümez bol su icrn
jap hayriye_alp06 biz egedeyiz geçen yaz tek zıbın giydirdim sürekli. Boğumlarına dirsek arasına diz arasına falan pişik kremi uygulayın ara ara soğuk salatalık da sürebilirsiniz💕
PrensAnnesi92 hayriye_alp06 gecen yaz Ağustos da doğdu oğlum diyarbakırdayız ve benımde ilk yazımdı burda sadece bir zıbın klımada sadece hafif serinlik verıcek şekilde kullandık bebeğimide klımanın değmediği kösede yatırdım klımasız yaz geçmiyo şimdide güzdüz şort tşört gecede tşört pijama altı yatırıyor yorganla
hayriye_alp06 Mucizem_06 siirt bende gece uzun giydiriyorum 2 kat biri kisa biri uzun.. gunduz ince uzun kollu.
hayriye_alp06 PrensAnnesi92 dbakirin sicagini bilirim klimasiz gercekten olmuyo biz duramiyoruz bebekleri dusunemiyorum hergun banyo yaptiriyor musunuz peki?
PrensAnnesi92 hayriye_alp06 Daha hergün yıkamaya başlamadım iki üç güne değişiyor terlemesine göre ama gecen sene gün aşırı yıkıyordum